анонс детских мероприятий Днепр

Детские мероприятия в Днепре: лучшее на выходные

  • Категорія:
  • Новини

Проведите со своими детьми максимум времени на выходных. В эти дни организаторы детских мероприятий анонсируют видимо-невидимо ивентов. И во всем этом разнообразии любому родителю хочется выбрать лучшее. Куда сходить с ребенком на выходных читайте в подборке. Больше событий — в разделе Детям. И сохраните в закладках, чтобы не потерять.

ФЕЄРІЯ ДНІПРА – 2018.

Дитяча вистава «Хто подолає дракона?» ( 6 жовтня)

Усі люблять казки, але що потрібно для хорошої казки? По-перше, досвідчена чарівниця, адже тільки вона знає як начаклувати цікаву історію. По-друге, — і це обов’язково — прекрасна і чемна королівна. Вимовляємо заклинання: «Оле-воле…», кілька помахів чарівної палички і — ось вона! Тепер нам знадобиться жахливе чудовисько, яке неодмінно захоче з’їсти красуню.

А як ви думаєте, хто переможе Дракона?

Де:Академічний Український Музично-Драматичний театр ім. Т. Г. Шевченко, вул. Воскресенська, 5

О котрій :12:00

Ціна : 50 – 150 грн

Коні та леви (6 жовтня, 7 жовтня)

Майстри арени підготували яскраві циркові номери, що вражають уяву.

Прем’єрна програма нового сезону здивує навіть досвідченого дніпровського глядача. Яскраві, іскрометні номери різних жанрів створюють незабутній цирковий калейдоскоп.

Прикраса циркової вистави – балет Дніпропетровського державного цирку.

Де : Цирк, вул. Січеславська Набережна, 33

О котрій: 12:00, 16:00

Ціна квитка: уточняйте додатково

Як Місяць до Сонця в гості ходив (6 жовтня)

Перша повнокупольна програма-фільм, створена в Україні, у Донецькому планетарії. Ця дитяча програма розповідає про казкову мандрівку Місяця-молодця сузір’ми Зодіаку в пошуках Сонця. Під мальовничим барвистим небом на головного героя чекають пригоди, під час яких із ним трапляються дивовижні перетворення. Сюжет створено за мотивами албанської народної казки. М’який та інтригуючий тон оповіді, безумовно, сподобається юним глядачам…Програма розрахована для дітей віком від 5 років.

Де :Планетарій, узвіз Крутогорний , 10

О котрій : 11:00

Ціна квитка: дитячий (до 14 років) – 50 грн. Дорослий – 70 грн. Групи дітей (до 14 років) – 40 грн. Групи студентів – 50 грн.

 

Артсвіт дітям. Історія мистецтва (6 жовтня)

В галереї Артсвіт стартує нова освітня програма для дітей, присвячена явищам, напрямкам та стилям в культурі і мистецтві, які діти опанують в теорії та на практиці.

До освітньої програми ми запрошуємо найширшу аудиторію: маленьких дніпрян та дніпрянок, дітей ВПО, дітей з інвалідністю, дітей загиблих та учасників АТО. Одне із головних завдань програми – не лише навчити дітей розуміти мистецтво, а й допомогти дітям налагодити міжособистісну комунікацію та розвинути навички роботи в командіі.

Де: Артсвіт, галерея, вул. Січових Стрільців, 4-А

О котрій: 12:30 (7-9 років), 14:30 (10-12 років)

Вхід: участь безкоштовна

Дюймовочка (6 октября)

Кукольная сказка

Рассудительный Клумпе-Думпе рассказывает очаровательной девочке Иведи–Аведи сказку о Дюймовочке, а чтобы было веселее они вдвоем разыгрывают знаменитую историю по-своему, с песнями и танцами.

Где: Днепропетровский академический молодежный театр, ул. Владимира Мономаха, 21

Время: 11:00

Цена билета: 60 грн

Слідкуйте за подіями в наших групах