Дніпро, біжимо у вишиванках? Афиша Днепра

Дніпро, біжимо у вишиванках?

  • Категорія:
  • Новини

Ви все ще думаєте як позитивно і красиво відсвяткувати 27-ту річницю Незалежності України? Біговий клуб «Start Dnipro» запрошує провести День Незалежності України в колі сім’ї та однодумців. Захід відбудеться за підтримки Федерація легкої атлетики м Дніпра, Дніпровського міської ради в рамках програми Бориса Філатова «Дніпро-спортивна столиця».

Візьми участь в козацьких індивідуальних забігах на вибір: 2,5 або 5 км по рідному місту. Для юних козаків і козачок здесь приготували дистанції 100 м, 500 м і 1000 м. Для команд козаків пропонують командне змагання “Козацькі перегони”.

“Козацькі перегони” – це не тільки спортивні змагання, а й творчий, веселий конкурс для сім’ї або компанії друзів. Кожній команді потрібно буде пройти спеціальну смугу перешкод, щоб випередити суперників і отримати призи від партнерів заходу. Вас перевірять на швидкість, силу, спритність і витривалість. Вас чекають естафети в шароварах, ліплення вареників на швидкість, човниковий біг з випиванням квасу, біг з коромислом і багато іншого. Додати собі балів можна буде, виконавши народну пісню, вірш або станцювавши гопак. Обов’язкова умова участі – в команді повинна бути одна дівчина. Дрес-код – вишиванка.

Захід пройде 24 серпня 2018 року. Старт о 9-00 на Фестивальному причалі (вулиця Січеславська Набережна).
Забіги будуть проходити по центральній набережній міста.

Реєстрація обов’язкова. Ссылка на регистрацию https://athletic-events.com/ru/events/492/

Беріть друзів і Ви зможете відвідати безліч локацій, таких як першість з дартсу, армрестлінгу.  А ще ми, дніпровські козаки-спортсмени, будемо писати листа майбутній незалежній і спортивній Україні.

 

Слідкуйте за подіями в наших групах