Галерея Артсвіт започатковує новий незалежний простір Кімната

  • Категорія:
  • Новини

Галерея Артсвіт започатковує новий незалежний простір Кімната, що має на меті стати простором свободи та можливостей для нових імен в мистецькій сфері. 5 липня, в День 5-річчя Артсвіту, ми офіційно відкриємо Кімнату виставкою Вікторії Тимонової Гра в присутність.

5 липня о 19:00 відбудеться офіційне відкриття простору для молодих митців “Кімната”.

“Кімната” – новий незалежний майданчик, що має на меті стати простором свободи та можливостей для молодих імен в мистецькій сфері. Молодих не за віком, а за досвідом, здатних до аналізу та критичного осмислення середовища та соціуму. Це вільний простір з полегшеними умовами участі, зі швидшою зміною виставок, що дає більше охоплення та свободу, щодо обраних тем та медіа.

Відкриє простір проект Вікторії Тимонової “Гра в присутність”. В січні 2018 художниця стала учасницею резиденції Фундация в місті Клементовіце (Польща), де створила серію робіт, що будуть представленні на виставці.

«Будь-яка інституція чи інститут, починаючи з народження, лишає на нас відбиток власної сітківки. Медичні заклади, родина, школа, університет, робота сприяють загостреному сприйняттю самих себе та відчуженості через постійний страх бути невідповідними, негармонійними, несумісними та ще кілька не-“, – говорить авторка.

Слідкуйте за подіями в наших групах