Магія і дух Різдва: з’явився перший трейлер фільму “Мері Поппінс повертається”

  • Категорія:
  • Новини

Фентезійний музичний фільму “Мері Поппінс повертається” (Mary Poppins Returns) зовсім скоро з’явиться на світових телеекранах. Студія Disney випустила свій перший трейлер, який лише за одну добу переглянуло більше 3 мільйони користувачів.

Магічна стрічка з дитячих казок, яку пам’ятають всі прихильники зарубіжної літератури, нагадає нам історію про Мері Поппінс. Події стрічки розгортатимуться у Лондоні в час Великої депресії, коли подружжя Джейн і Майкла Бенкса вдруге відвідує таємнича Мері Поппінс. У важкі часи жінка не лише наводить лад у їхньому домі, а й повертає їм радість і чудеса, які вже давно зникли з їхнього життя.

Головну роль виконала знаменита британська актриса Емілі Блант, яку кіномани можуть впізнати з фільмів “Диявол носить Прада”, “Дівчина у потягу”, “Тихе місце”, “Змінюючи реальність” та багато інших. У фільмі також зіграли такі актори як Меріл Стріп, Колін Ферт, Бен Вішоу, Емілі Мортімер і багато інших. Режисером кінокартини “Мері Поппінс повертається” став Роб Маршалл, відомий глядачам за фільмами “Мемуари гейші” і “Пірати Карибського моря: На дивних берегах”.

Світова прем’єра магічної стрічки відбудеться 19 грудня 2018 року, а от в українському прокаті її можна буде побачити 27 грудня. Перший тизер було опубліковано на початку березня цього року і тоді його переглянуло більше 7,5 мільйонів YouTube-користувачів. Тепер же з’явився офіційний трейлер, який лише за одну добу спромоглось побачитись більше 3 мільйонів фанатів.

—————————————————————————-

Подписывайтесь на наш Telegram — https://t.me/DneprAfisha

 

Слідкуйте за подіями в наших групах