Marvel претендує на «фільм року»

  • Категорія:
  • Новини

Студія Marvel має намір домагатися премії Американської Кіноакадемії для своєї супергероїки «Чорна пантера». Але це буде не нова номінація, створена спеціально для блокбастерів, а головна — «фільм року». Про це з посиланням на свої джерела повідомляє видання Comic Book.

Керівники компанії вважають, що екранізація цілком гідна такої честі, оскільки її успіх не можна оцінювати лише з точки зору її фінансових рекордів. Вона стала справжнім культурним феноменом 2018 року.

“Значення цього фільму для всієї індустрії і для глядачів важко переоцінити. Якщо члени Кіноакадемії не усвідомили цього відразу, то їм належить зрозуміти це зараз.”

Прокоментував один з експертів просування претендентів на головну кінопремію

Marvel претендує на «фільм року»

Нагадаємо, що раніше Кіноакадемія, як стверджувалося, під тиском транслючої церемонію «Оскар» телеканалу ABC, оголосила про заснування нової категорії, в якій повинні будуть боротися за нагороди фільми, що викликали найбільший інтерес у глядачів. Це нововведення викликало неоднозначну реакцію, багато його критики вважали, що у Кіноакадемії і без того достатньо можливостей для заохочення популярних кінопроектів.

Фільм «Чорна пантера» вийшов в прокат в лютому 2018 року і зібрав понад 1,3 мільярда доларів.

—————————————————————————-

Подписывайтесь на наш Telegram — https://t.me/DneprAfisha

Слідкуйте за подіями в наших групах