Медики розкрили правду про залежність Джолі

  • Категорія:
  • Новини

Медики знайшли причину психічних розладів актриси.

Таблоїди не один раз розповідали про проблеми психічного здоров’я відомої голлівудської актриси Анжеліни Джолі, які загострилися через розрив із Бредом Піттом.

Анджеліна Джолі

Про це пишуть американські ЗМІ.

Журналісти переконані, що Анджеліна Джолі підсіла на таблетки і протягом дня може приймати до п’яти таблеток снодійного.

Усе відбувається на тлі емоційних зривів і стресів, наголошує видання.

Раніше повідомлялося, що Джолі страждає від втрати ваги, однак робить вигляд, що не помічає цього. Втім проблеми зі здоров’ям і нової залежністю не заважають актрисі зніматися в кіно, хоч і не так успішно, як її колишньому чоловікові Бреду Пітту.

Бред Пітт

Інсайдери відзначають, що актриса вже не може заснути без снодійних засобів, відчуває часті головні болі і запаморочення. Медики, які спостерігають стан Джолі, відзначають її нестабільний емоційний стан.

Анджеліна Джолі

Варто нагадати, що захоплення препаратами – не перший епізод у житті зірки. Раніше Джолі в інтерв’ю розповіла, що у минулому встигла перепробувати багато наркотиків.

“За життя я всі наркотики перепробувала. Мені пощастило, що я не померла молодою. Пам’ятаю, як прийняла чергову дозу перед сімейним походом в Діснейленд. Дивлюся на Міккі Мауса і відразу бачу чоловіка, який ненавидить своє життя”, – розповіла Анжеліна.

Анджеліна Джолі

Нагадаємо, фанати Анжеліни Джолі щиро радіють за улюблену актрису, адже після двох років самотності після розлучення із Піттом жінка нарешті знайшла нового коханого.

Анджеліна Джолі

Із джерел у Голлівуді стало відомо, що Анджеліна Джолі закрутила роман з Кіану Рівзом.

—————————————————————————-

Подписывайтесь на наш Telegram — https://t.me/DneprAfisha

Слідкуйте за подіями в наших групах