Певица TAYANNA запустила в сети собственный флешмоб Афиша Днепра

Певица TAYANNA запустила в сети собственный флешмоб

  • Категорія:
  • Новини

Украинская певица TAYANNA запустила в сети собственный флешмоб, приуроченный к выходу ее новой песни “Фантастична жінка”. Соответствующий пост она разместила на своей странице в Instagram.

Сьогодні відбулась прем'єра моєї пісні #ФАНТАСТИЧНАЖІНКА, яка присвячена всім фантастичним жінкам нашої країни. Я отримала від вас дуже багато теплих слів та безліч позитивних відгуків, і я впевнена, що всі ви – фантастичні! Мені буде надзвичайно приємно і цікаво, якщо кожен з вас підтримає мене та приєднається до мого челенджу #країнафантастичнихжінок. Наприклад, в мене є суперсила: я вмію одночасно виконувати дуже багато справ, виховувати сина, писати пісні, гастролювати, готувати їжу, і навіть лікувати руками головний біль. Моя місія як жінки: дарувати людям щастя. А яка твоя суперсила і місія? Розкажіть на своїх сторінках про свою суперсилу "фантастичної жінки" і не забувайте ставити хештеги: #tayannachallenge #фантастичнажінка #країнафантастичнихжінок. Свій challenge я передаю @arevik_arzumanova та @lisa.skichko.yurusheva. І всім-всім сміливим жінкам. Нехай всі знають, що ми живемо у країні фантастичних жінок!

A post shared by TAYANNA (@tayanna_reshetnyak) on

“Мені буде надзвичайно приємно і цікаво, якщо кожен з вас підтримає мене та приєднається до мого челенджу #країнафантастичнихжінок. Наприклад, в мене є суперсила: я вмію одночасно виконувати дуже багато справ, виховувати сина, писати пісні, гастролювати, готувати їжу, і навіть лікувати руками головний біль. Моя місія як жінки: дарувати людям щастя. А яка твоя суперсила і місія?” – написала певица.
“Своей челлендж я передаю всем-всем смелым женщинам. Пусть все знают, что мы живем в стране фантастических женщин”, – подчеркнула в видеообращении TAYANNA.

Украинские селебрити поддержали певицу и активно передают друг другу челлендж.

«Мужчины женщинам не доверяют они коварны и хитры. они на ногти клеят ногти. рисуют брови на бровях «? А я ещё и трусы на штаны ношу )ведь я -#фантастичнажiнка !свободная и чуть придурковатая ,но Танюша @tayanna_reshetnyak поёт ,что я -фантастическая ,нет повода ей не верить ? Принимаю эстафету от сильной Дюймовочки Лизы @lisa.skichko.yurusheva и передаю суперстильной маме Поле @polinanenia .подхвадывайте и вы-фантастичнi жiнки ?

A post shared by KatyaSilchenko (@katyasilchenko) on

Слідкуйте за подіями в наших групах