Стівен Кінг назвав найкращий фільм в історії

  • Категорія:
  • Новини

Відомий письменник Стівен Кінг, який пише книги в жанрі “жахи”, заявив, що фільм “Хрещений батько II” – найкращий в історії світового кіно.

“Мене вчора запитали: “Який фільм, з усіх, які коли-небудь бачив, ти вважаєш найкращим?” Я з цим переспав (хоча насправді я цього й не потребував) і можу точно відповісти. “ХРЕЩЕНИЙ БАТЬКО ІІ”, – ділиться думками у своєму мікроблозі у Twitter письменник.

Нагадаємо, кінострічку “Хрещений батько. Частина II” світ вперше побачив у 1974 році. Кінорежисером фільму є американець Френсіс Форд Коппол.

Це продовження історії першої частини стрічки, яка ви йшла на два роки раніше й розповідає про знамениту гангстерську сім’ю. У головній ролі зіграв відомий голлівудський актор італійського походження Аль Пачіно.

Картина двічі (у 1998 та 2007 роках) входила до списку ТОП-100 найкращих американських фільмів за версією AFI. Протягом тривалого часу фільм перебуває на третьому місці у списку ТОП-250 фільмів за версією IMDb.

Картина виграла шість премій “Оскар”: за фільм, режисуру, сценарій, декорації, музику та чоловічу роль другого плану.

Нагадаємо: сценаристи Браян Вудс і Скотт Бек, які стали відомі завдяки фільму жахів “Тихе місце”, адаптують для екрану оповідання Стівена Кінга “Бугімен” (The Boogeyman). Для цього Вудс і Бек об’єднаються з продюсерською командою 21 Laps.

Зйомки бере на себе кінокомпанія 20th Century Fox. Однак щодо дати прем’єри картини наразі нічого невідомо.

—————————————————————————-

Подписывайтесь на наш Telegram — https://t.me/DneprAfisha

Слідкуйте за подіями в наших групах