3 новые виды спорта, которые бодрят не хуже секса. Афиша Днепра

3 новые виды спорта, которые бодрят не хуже секса

  • Категорія:
  • H&B
  • Новини

 

Новий вид спорту, що являє собою поєднання йоги та веслування, вже поширився пляжами Балі, Тайланду і Каліфорнії. Красуні виконують вправи посеред океану! А килимок для занять їм заміняє дошка для серфінгу. Щоправда, виконувати і так непрості вправи стає ще важче. Адже тобі доводиться ще й добре тримати рівновагу, аби не впасти із дошки.

«Підкрадайся як ігуана, пересувай кінцівками як павук, стрибай як горила», – наголошує австралієць Натан Хелберг, який вигадав новий вид спорту Zuu. В його основі – повторення примітивних рухів тварин. Однією з переваг цього виду спорту є те, що тренуватися можна як вдома, так і в залі або парку. Якщо поєднаєш розтяжку з аеробним навантаженням, вдасться спалити до 600 ккал за півгодини.

Фітнес-дискотеки

Твоя вечірка розпочнеться у незвичний час. Вже із 6:30 ранку ти активно танцюватимеш під запальні хіти світових виконавців та розмальовуватимеш стіни різнокольоровими балончиками. Такі дискотеки нещодавно з’явилися у Нью-Йорку. Місцеві жителі настільки полюбили нестандартні тренування, що вирішили замінити вже звичні фітнес-заняття ними.

Источник: Cosmopolitan

Слідкуйте за подіями в наших групах