Alyosha розсекретила, яку відому рок-пісню культового гурту виконає на “Євробаченні-2023”

  • Категорія:
  • Новини

Артистка активно готується до свого виступу на міжнародному конкурсі.

Співачка Alyosha стала однією з тих українських артистів, які виступлять на конкурсі “Євробачення-2023” у Ліверпулі, Велика Британія.

Сьогодні артистка розсекретила, яку композицію вона виконає. За словами Alyosha, їй поталанило заспівати відомий трек Ordinary World культового британського поп-рок гурту Duran Duran.

“Любов до рок-музики мене супроводжує з дитинства. Ця любов і віддзеркалюється в моїй творчості. На якомусь ментальному рівні, що долає будь-які відстані, моє захоплення рок-жанром відчули і креативні продюсери цьогорічного “Євробачення-2023″. Бо на конкурсі я співатиму пісню культового гурту Duran Duran”, – похвалилася Alyosha.

Артистка зазначила, що виконає трек Ordinary World разом з британською співачкою Ребеккою Фергюсон. Alyosha повідомила, що виступить у першому півфіналі “Євробачення-2023”, яке відбудеться 9 травня.

“В нашому виконанні хіт британського поп-рок бенду зазвучить зовсім по-іншому. Сподіваюся, нове аранжування пісні вас так само вразить”, – заінтригувала Alyosha.

Виконавиця поділилася, що номер, з яким вона виступить і який розробив креативний директор “Євробачення” від України Герман Ненов, буде присвячений вимушеним переселенцям.

Слідкуйте за подіями в наших групах