Barskih українізувався та критикує дніпрян за початковий рівень

  • Категорія:
  • Новини

Два дні, 5 та 6 грудня, у Дніпрі виступав Max Barskih. Попри те, що найдешевший квиток на концерт коштував 890 грн, у залі дніпровської опери був повний аншлаг. Усі квитки було продано за тиждень до концертів.

Журналісти відвідали вчорашній концерт. На жаль, спостерігати дійство довелося з останнього ряду балкона. Публіка в залі була найрізноманітніша – від двадцятирічних дівчат до сивих чоловіків. Багато хто, не зважаючи на вік, виходив у прохід та танцював.

Атмосфера напередодні концерту – патріотична. На великому екрані змінюються слогани: «Дякуємо силам безпеки та оборони України», «Дякуємо медикам», «Дякуємо державній службі України з надзвичайних ситуацій», «Дякуємо волонтерам», «Дякуємо головному управлінню розвідки», «Дякуємо енергетикам», «Дякуємо залізничникам», «Дякуємо кожному українцю». Звісно, всі вони – спонсори, які надали змогу проводити концерти всього за кілька сотень кілометрів від лінії фронту.

Війна дуже змінила і самого Макса – ані в одязі, ані в поведінці тепер не вгадати епатажного співака. Навіть не віриться, що 2008-го його за лінощі не пустили у фінал “Фабрики зірок-2”, і він навіть намагався різати собі вени.

Концертні костюми – чорного кольору. Пісні – українською та англійською мовами. Для альбому “Зорепад”, який Макс представляв у Дніпрі, він переклав на українську свої російськомовні хіти — “Тумани” та “Береги”.

У мене в концерті дві мови – українська та англійська, — звернувся співак до публіки. – Рашистську намагаюся виключати зі свого життя. Хоча я помітив, що у Дніпрі це ще на початковому рівні.

Вчорашній концерт проходив у День ЗСУ. На честь цього свята Макс виконав найепатажнішу на сьогодні свою пісню Don’t fuck with Ukraine зі словами «Слава нашим пацанам. Ваші танки роз’бу. Вам пзда від ЗСУ». А потім довго розмахував українським прапором та скандував разом із залом: ЗСУ, ЗСУ, ЗСУ…

Завдяки їм ми можемо збирати повні зали і жити в Україні, – наголосив співак.

Макс не один раз дякував дніпрянам за овації і казав, що ми подарували йому справжнє свято. Також він пожартував: «Дніпро, був сьогодні на набережній. Там нікого не було, мабуть, готувалися до концерту».

На біс він заспівав улюблені всіма «Тумани» і висловив сподівання , що незабаром знову побачимось.

За матеріалами Наше місто.

Слідкуйте за подіями в наших групах