Без Обмежень

  • Категорія:
  • Новини
Гурт “Без Обмежень ” за підтримкою синглу #Хочеш виступив на БІС для жителів Дніпра  у  ДК”Шинник”.

“Без Обмежень” – це гурт, який не заганяє себе в жорсткі рамки формату чи стилю, це музиканти, які в своїй творчості повністю дають волю почуттям та емоціям. Без кордонів у стилі, без кордонів в почуттях і емоціях… У музиці відчувається живий саунд, справжній драйв і соковитий смак життя. У творчому доробку музикантів є величезна кількість пісень, відео-роботи, саунд-трек до фільму «Німфо».

Концерт почався на 20 хвилин пізніше, за цей проміжок часу напівпорожній зал заповнили 264 дніпрян. Вікова категорія слухачів гурту не обмежена, але загальна 20+, не дивлячись на цифри на концерти приходять сім’ями.

Для “Без Обмежень ” це 18-й концерт у всеукраїнському турі, який охоплює 33 міста. Соліст гурту, Сергій Танчинець, зізнався, що музиканти вже трохи втомилися. Але незважаючи на це, публіку вони “запалили” по повній.

“Без Обмежень ” зіграла і старі хіти, і пісні з попереднього альбому, і нові композиції. Анонсуючи пісню “Хочеш “, Танчинець відзначив, що вона – про першу закоханість та відчуття між чоловіком та жінкою…

Кожен виступ “Без Обмежень” – це шалений потік енергії та емоцій, які важко описати словами, бо викладаються музиканти на всі 100% і, навіть, трохи більше. З перших акордів вони заводять публіку і не відпускають зі свого полону до самого кінця виступу. У піснях кожен знайде, щось близьке собі, адже пісні наповнені непідробними емоціями, енергетикою та почуттями.

Засновники гурту родом із Закарпаття, і вони не лишили це без уваги, виконавши пісню «Магдалена» на рідному діалекті. Та підтанцьовуючи народним танком.

Після основної частини концерту “Без Обмежень ” відіграла “на біс” ще чотири композиції. Свій виступ музиканти завершили не одні, а з участю наймолодших фанатів – діти вийшли на сцену на фінальну пісню  «Без неї ніяк» та витанцьовували разом зі своїми кумирами.

Після концерту можна було  поговорити та сфотографуватися з улюбленим гуртом. Один з фанатів захотів запам’ятатися подарувавши невеличкий презент гітаристу. Це був магніт з краєвидом міста Дніпро. Артист зрадів наче дитина, і тепер шматочок нашого рідного міста назавжди залишиться з « Без Обмежень».Завершивши гурт подякували Дніпру і попрощалися, пообіцявши, що це не надовго.

Текст: Ткач Анастасія

 

Слідкуйте за подіями в наших групах