Четверо из десяти отдыхающих изменяют своему партнеру . Афиша Днепра

Четверо из десяти отдыхающих изменяют своему партнеру

  • Категорія:
  • Новини

Четверо з десяти відпочиваючих зраджують своєму партнеру під час відпустки, якщо той залишається вдома, передає Turizm з посиланням на Daily Star.

Сайт знайомств Illicit Encounters опитав близько 2 000 британських чоловіків і жінок і з’ясував, наскільки вільно вони ведуть себе у відпустці, якщо вирушають туди без свого коханого. Згідно з результатами дослідження, четверо з десяти відпочиваючих зраджували своєму партнеру під час поїздки. При цьому представниці прекрасної статі робили це частіше. Майже половина опитаних жінок (46%) опинилися в стані змінювали, в порівнянні з 42% чоловіків. Цікаво, що люди найчастіше залишають в секреті свої любовні подвиги. Тільки 15% жінок і 13% чоловіків згодом зізналися своєму партнеру в невірності під час відпустки без них.

Найпопулярнішими приводами для «відриву» на відпочинку з такими наслідками названі нешкідливі на перший погляд парубочі (32%) і дівочі (36%). З’ясувалася і головна причина, по якій люди схиляються до обману. Близько 42% жінок і 39% чоловіків сказали, що вони вступили на шлях зради, тому що їх навряд чи викриють у цьому. Іншими причинами обману названі сонце, що є афродизіаком (39% жінок і 36% чоловіків) і велика кількість випитого алкоголю (28% жінок і 30% чоловіків). Ще 29% жінок і 27% чоловіків заявили, що на відпочинку просто з’явилася можливість тимчасових відносин, і вони вирішили нею скористатися. До слова, 39% жінок і 36% чоловіків змінювали на відпочинку зі своїми друзями і подругами. І це незважаючи на приказку: «З друзями не сплять».

І сама шокуюча правда: майже всі випадки невірності відбуваються, коли люди виїжджають у відпустку без свого партнера, але при цьому 8% жінок та 11% чоловіків зізналися, що змінювали навіть тоді, коли були на відпочинку з коханою людиною.

Источник: aspekty.net

________________________________________________________________________________

Вся Афиша Днепра в Telegram — https://t.me/DneprAfisha

Слідкуйте за подіями в наших групах