Coldplay виступили з українським дитячим хором Color Music на стадіоні в Берліні

  • Категорія:
  • Новини

Дніпровські діти заспівали разом зі світовими зірками у Берліні. Нещодавно на головній сцені Олімпійського стадіону, український хор Color Music заспівав разом з відомим гуртом Coldplay.

З жовто-блакитними прапорами діти дніпровського хору Color Music на сцені у Берліні. А підспівує їм не аби хто, а сам Кріс Мартін, соліст всесвітньо відомого гурту Coldplay. 

Кріс Мартін, соліст гурту Coldplay: «Оскільки зараз тут концентрація любові від німців, я подумав, що ми можемо зробити щось інше. Ми зустріли дітей з України. Це дитячий хор. Але спершу я хочу висловити свої компліменти німцям, що приймають людей, які опинилися у біді. Німці подають приклад для всього світу. Ми дякуємо вам за допомогу».

На стадіоні зібралися 60 тисяч глядачів. Такий виступ разом з зіркою на європейській сцені для хористів став справжньою несподіванкою.

Олена Петрикова, художня керівниця хору Color Music: «Ми до останнього не знали, що ми будемо виступати на одній сцені. Ми готувалися, ми розуміли, щоб отримати автограф від команди, привезли свої фірмові футболки, прапор України — і це була наша найзаповітніша мрія. Вони сказали, що ви можете приїхати на другу годину для того, щоб поспілкуватися і зустрітися з командою. Це було надзвичайно. І тоді Кріс Мартін спитав: «Яку пісню ви знаєте?». І діти заспівали, і спонтанне рішення саме від Крис Мартіна —  так, ми будемо співати сьогодні на концерті».

Неймовірні емоції, які запам’ятаються на все життя. Діти ще з 2018 мріяли зустрітися з кумиром, та навіть записали кавер відомої пісні гурту.

Тепер вони не просто співають, а й допомагають збирати кошти для потреб ЗСУ. Зі сцени у Німеччині дніпровські вокалісти закликають європейську публіку допомагати Збройним силам та Фонду оборони країни. 

«Сьогодні наші діти України співають на увесь світ, щодня кожен з нас робить багато для перемоги, але найбільше роблять військові України, тому нам треба ще більше об’єднатися, аби допомогти їм. Загальна потреба зараз від усіх підрозділів, тиловим забезпеченням, яким займається Дніпро та фонд оборони — це вантажівки, армії потрібен вантажний транспорт».

Нині Color Music записали кавер на пісню «Обійми мене» гурту Океан Ельзи та планують зняти благодійний кліп, аби ще більше людей почули, що переживає Україна і наскільки потребує допомоги.

За матеріалами Дніпро TV

Слідкуйте за подіями в наших групах