Де у Дніпрі скуштувтаи улюблену піцу Філатова. Афиша Днепра

Де у Дніпрі скуштувати улюблену піцу Філатова

  • Категорія:
  • Новини

Ми часто зустрічаємо історії про хлопців і дівчат, які, повернувшись із зони бойових дій, не розчарувалися, а знайшли в собі сили та можливості створити щось не лише для себе, родини, але і країни. «Ветеранський бізнес» – термін, що доволі часто зустрічається у ЗМІ. Про що йдеться?

Дніпряни добре знають заклад First Wave, що на вулиці Короленка. Раніше він називався Pizza Veterano, багато містян за звичкою і досі так говорять.

Це історія успішного ветеранського бізнесу, якому вже не один рік. Андрій Сарвіра — вінничанин, ветеран. До лав ЗСУ потрапив не відразу: спочатку був волонтером, згодом добровольцем. Коли 2016-го демобілізувався, переїхав у Дніпро і думав, чим він буде займатися. Андрій вирішив, що відкриє у місті піцерію за франшизою.

Так, 2017 року відкрилася дніпровська Pizza Veterano. Через деякий час Андрій Сарвіра вирішив відійти від франшизи і зробити щось своє, тому провів ребрендинг. І ось так дніпряни побачили оновлений ресторан First Wave.

— Чому піцерія? – каже Андрій. — Я довго жив в Італії та полюбляю італійську кухню, вона мені найбільше подобається. Після ребрендинга меню оновленого ресторану First Wave збільшилося втричі й, окрім піци, тепер включає також стейки, рибу, пасту, ризото, великий вибір салатів, тар-тар, банановий лід тощо. А ще авторські напої, десерти і багато цікавинок.

Це pet-friendly заклад, сюди можна прийти з домашнім улюбленцем — йому запропонують мисочку з водою.

На запитання, що б порадили ветеранам, які тільки починають свою справу, Андрій часто в різних інтерв’ю відповідає: «Працювати, працювати й ще раз працювати. Це єдиний секрет успіху. Якщо людина добре виконує свої обов’язки, працюючи на когось, то, певно, вона зможе відкрити і власний бізнес. Однак мати власний бізнес — це працювати 7 днів на тиждень, 24 години на добу!»

First Wave для багатьох не просто ресторан, а місце, де є душа, адже тут збираються однодумці. Тут часто проводять тематичні зустрічі, імпрези та презентації. Під час пандемії заклад продовжував працювати у форматі доставки, адже піцу люди люблять завжди, незалежно від подій у світі та країні!

Свого часу, в рекламному ролику піцерії брав участь і мер Дніпра Борис Філатов.

Слідкуйте за подіями в наших групах