Deep Purple зустрівся з ABBA: у філармонії Дніпра зіграли різдвяний рок

  • Категорія:
  • Куди піти дніпро
  • Новини

27 грудня у Дніпропетровській філармонії ім. Л. Когана відбулась прем’єра концерту Christmas Rock у рамках проєкту «Антологія року». Велика зала була майже повною. Багато хто з дніпрян прийшов, щоб відчути різдвяну та передноворічну атмосферу.

Саме для того, щоб подарувати глядачам святковий настрій, була створена ця програма. На сцені протягом години грав естрадно-джазовий ансамбль під керівництвом Олексія Мовчана та струнна група симфонічного оркестру.  Потужним вокалом вразили Іван Ворон та Варвара Хижнякова.

Того вечора слухачам пощастило: повітряної тривоги не було, тож концерт не переривався. Звучали композиції, які знають та люблять у всьому світі. Вони створені гуртами  Metallica, Scorpions, AC/DC, Aerosmith, Queen  та інші.  Під час особливо романтичних творів дніпряни підіймали вгору телефони та світили ними наче ліхтариками.  Пісню Smog on the Water гурту   Deep Purple вокаліст Іван Ворон виконав на початку та наприкінці концерту – на біс.

На завершення артисти заспівали хоч і не роковий, але всіма улюблений хіт  Happy New Year    гурту  ABBA. Наступним концертом з «Антології року» стане захід, присвячений рок-музиці 90-х років.

Юліанна Кокошко

Фото автора

Слідкуйте за подіями в наших групах