День ідей у Дніпрі: панельні дискусії та нові знайомства

  • Категорія:
  • Новини

Захід, де обмінюються ідеями — саме так можна охарактеризувати День ідей, що пройшов у Дніпрі. Тут в панельних дискусіях представники різноманітних сфер говорили про стратегічну безпеку для України, основи відновлення та розвитку нашого міста. Дніпро став другим з трьох міст України, де провели День ідей. Організатори запевняють, такі заходи дають учасникам можливість надихнутися новими практиками та спільно знайти відповіді на важливі питання та виклики сьогодення.

Ірина — засновниця компанії, що займається залученням грантових коштів. На такому фестивалі жінка вже втрете.

Ірина Палько, засновниця компанії «Universe»: «Кожного раз я повертаюсь з купою контактів та купою ідей. І мрію, що зовсім скоро ми зберемося на узбережжя, і нас збереться не сотня людей, а тисячі. І це буде дійсно фестиваль ідей».

Фестиваль проходить вже шостий рік поспіль за ініціативою Aspen Institute Kyiv та Impact Hub Odessa. Спікери заходу — представники влади, бізнесу та різного напрямку організацій. Серед них Олександр Камишін — міністр з питань стратегічних галузей промисловості України; Шмуель Камінецький — головний рабин Дніпра; Борис Марков — генеральний директор Корпорації «АТБ».
На панельних дискусіях гості мали змогу обговорити з ними важливі питання.

Денис Старостін, комунікаційний менеджер Aspen Institute Kyiv: «Ми вже провели День ідей на Рівненщині, в Островській академії, де обговорили різні тем та меценатство. Наша велика ціль і наше велике прагнення — це якраз ця синергія об’єднання зусиль, спільна дія та спільна праця на благо Дніпра, області і всієї України».

Дніпро — друге місто, яке прийняло фестиваль. День ідей відбудеться цьогоріч тричі. Яке місто наступним збере разом «ідейників», організатори поки не оголошують з міркувань безпеки.

За матеріалами ДніпроTV.

Слідкуйте за подіями в наших групах