День Святого Валентина у парку Зелений Гай: поцілунки, секрети довгого кохання та подарунки

  • Категорія:
  • Новини

З поцілунками та гарним настроєм. У парку Зелений Гай відсвяткували День Святого Валентина. В імпровізованому РАЦСі закохані могли скріпити свої почуття й чесно відповісти на запитання Амура, щоб отримати квитки у романтичну подорож – катання на ковзанах. «Пари відповідали на запитання про те, скільки років разом, в чому сила їх кохання.

Також на імпровізованій арці можна було залишити на валентинці побажання. Ніхто не пішов без подарунка, Амур та його помічники роздавали солодощі. Завітали до нашого так званого РАЦСу з десяток пар», – розповів заступник директора КП «Міська інфраструктура» Дніпровської міської ради Дмитро Кондратьєв.

Романтичну подорож на ковзанку отримала родина Фурман. «Ми разом 12 років, й у нас троє дітей, і кохання нікуди не пішло, ми надихаємося один одним», – зауважив голова родини.

Постійно бути на позитиві й розвиватися – секрет довголіття у родині Ірини та Леоніда:

«Ми разом 35 років й зовсім не втомилися один від одного». Різноманітні святкування у Зеленому Гаю не закінчуються. «6 березня чекатимемо дніпрян на Масляну. Водитимемо хороводи, співатимемо та навіть спалюватимемо опудало!», – запросив містян та гостей Дніпра Дмитро Кондратьєв.

Слідкуйте за подіями в наших групах