День учителя 2019: Зеленский поздравил всех педагогов с праздником. Афиша Днепра

День учителя 2019: Зеленский поздравил всех педагогов с праздником

  • Категорія:
  • Новини

Президент Украины Владимир Зеленский поздравил всех педагогов Украины с Днем учителя.

Он отметил неоценимый труд учителей, ведь они “дарят своим ученикам самое ценное сокровище – знания”. Об этом корреспонденту Афиши Днепра стало известно из Instagram-аккаунта главы государства.

View this post on Instagram

Вітаю всіх освітян України з Днем Учителя! Я свідомо пишу «Учитель» з великої літери – на знак безмежної шани до вашої праці. Щодня ви даруєте своїм учням найцінніший скарб – знання! Щодня сієте у свідомості вихованців зернята людяності, ввічливості, доброти та мудрості. Плоди цієї кропіткої роботи не з’являться швидко, для цього потрібні роки. Тож кожного дня ви наполегливо та самовіддано, не заради нагород чи слави робите свою складну справу. Працівники дитячих садочків, шкіл, ліцеїв і гімназій, закладів професійно-технічної та вищої освіти – на всіх вас покладено відповідальну місію: виховання нових поколінь. Саме тому ваша професія повинна стати для держави стратегічною. І кожен з вас має відчути це не тільки на словах. Бажаю вам міцного здоров’я, натхнення та учнів, якими ви будете пишатися!

A post shared by Володимир Зеленський (@zelenskiy_official) on

Президент назвал профессию учителя стратегической для правительства Украины, ведь, по его словам, на педагогов возложена ответственная миссия – воспитание новых поколений.

Слідкуйте за подіями в наших групах