Дітей з Дніпропетровщини запросили до цирку на різдвяно-новорічну виставу

  • Категорія:
  • Новини

Аніматори, дискотека, майстер-класи, фотозони, вертеп. А ще Святий Миколай, якому можна загадати бажання. Жива музика, солодка вата, подарунки і вистава. Для дітей з області у цирку організували новорічно-різдвяне свято. Про це повідомили у Дніпропетровській ОВА. 

Запросили 1200 дітей області разом із батьками до цирку на нову сучасну програму. Юні глядачі – хлопці та дівчата з пільгових категорій.

«Діти надихають нас своєю щирістю. Спонукають боротися за світле майбутнє. На передовій і в тилу. Ми хочемо, аби вони плекали в собі любов до рідної країни. Зростали справжніми патріотами», – наголосила заступник начальника Дніпропетровської ОВА Ірина Грицай. 

Дніпрянка Ірина прийшла із семирічним синочком Сашком. Хлопчик вже встиг замовити у Святого Миколая подарунок – солодощі.

«Цирк – це якийсь такий символ дитинства. Всі його люблять. Малий із нетерпінням чекав на сьогоднішнє свято. Ось завітали – дуже теплі відчуття», – поділася враженнями гостя свята Ірина. 

Перед юною публікою виступили акробати, віртуозні повітряні гімнасти, харизматичні клоуни.

У холі ж показували різдвяний вертеп, грали музиканти.

Поряд – вчилися опановувати Петриківському розпису. Кожен отримав подарунок.

Другокласниця Поліна ні на мить не відходить від тата Євгена. Для неї найбільший подарунок, коли він поруч. Чоловік – захисник. Боронить країну ще з 2014 року. Приїхав у відпустку до донечки.

«Час проведений із найріднішими – дуже цінний. Заради наших родин ми на передовій. Заради найголовніших людей», – сказав Євген. 

Вчителька Юлія привезла на виставу своїх учнів.

«Сподобалося танцювати й грати в ігри з аніматорами. Скуштувала солодкої вати. Ще клоуни смішні були», – розповіла першокласниця Аріна. 

Подібні благодійні заходи для малечі у регіоні влаштовують не вперше. До Дня Святого Миколая запрошували хлопців та дівчат до театрів на казку.

За матеріалами Дніпро ТV.

Слідкуйте за подіями в наших групах