Діти малювали, батьки танцювали. У Центральному районі міста відбувся родинний захід «Дніпро разом»

  • Категорія:
  • Новини

“Дніпро разом” – це серія родинних заходів, що здобула популярність серед дітей і дорослих, а також цілих сімей та будинків. Організована в рамках програми “Культурна столиця” міського голови Бориса Філатова, ця ініціатива зблизила містян.

«В час, коли ми всі з вами живемо у війні, перебуваємо у стані постійного стресу – як ніколи важливо гуртуватися, намагатися подарувати один одному позитивні емоції, простягнути руку підтримки.  Міська влада простягає свою руку підтримки та турботи містянам у форматі сімейних заходів під назвою «Дніпро разом», що проходять у дворах городян», – говорить начальник управління культури департаменту гуманітарної політики ДМР Євген Хорошилов.

У рамках цього заходу передбачені різноманітні програмні активності, такі як творчі майстерні, конкурси та танці. Також присутня інформаційно-просвітницька програма, представлена Музеєм історії Дніпра, де розповідається про перейменування вулиць.

Міські бібліотеки також долучаються до події, організовуючи творчі заходи у рамках міської програми “Українською, будь ласка!”, щоб пропагувати українську мову та культуру.

І, звичайно ж, учасникам заходу радісно подарують приємні сувеніри та подарунки.

«У мене ось солодка вата! Я намалювала малюнок, і мене пригостили. До війни я займалася петриківським розписом, от намалювала квіточку, і мене пригостили солодкою ватою. Тут класно», – ділиться емоціями дев’ятирічна Софія, що разом з мамою завітала на свято.

Мама Софії, пані Ірина, теж наповнилася позитивними емоціями на родинному івенті.

«Ми разом тут потанцювали, помалювали. А ще тут були конкурси для батьків – то дуже класно. Дякуємо!», – говорить дніпрянка Ірина.

Ця подія мала місце у внутрішньому дворі будинку за адресою проспект Богдана Хмельницького, 24. Щоб дізнатися про майбутні заходи, що відбудуться у вашому дворі, звертайтесь на офіційний сайт департаменту гуманітарної політики Дніпровської міської ради в розділі “Новини” або слідкуйте за оновленнями у соціальній мережі за посиланням: https://fb.me/e/71FpYhiCW

Зараз особливо важлива підтримка один одного, і саме з цією метою організовуються заходи, такі як “Дніпро разом”.

Слідкуйте за подіями в наших групах