Днепровский волонтер стала жертвой мошенников. Афиша Днепра

Днепровский волонтер стала жертвой мошенников

  • Категорія:
  • Новини

Днепрянка Александра Каладжиева – волонтер и доброволец. У девушки очень много подписчиков в соцсетях. недавно Александра предупредила читателей про мошенническую схему с ее участием.

“Друзі,у мене одна сторінка!!!Не додавайтесь,це шахраї!Якщо що я ніякі гроші не збираю,ніяких проблем у мене немає,будь-ласка залишить скаргу на цю сторінку яка додається ,ось посилання https://www.facebook.com/profile.php?id=100076584768579 Дякую”, – написала Александра.

Вот так выглядит страница, которую создали мошенники

Позже Александра добавила, что благодаря бдительности друзей быстро узнала про ситуацию.

“Дякую таким винахідникам як Сергей Быстров та Ksenia Bykova, які задали питання на які шахраї ніколи не зможуть відповісти,скажу вам так:ви краще ніж багаторівнева ідентифікація у будь-якому телефоні.По-трете,якщо у мене будуть проблеми з фб сторінкою,ЄДИНОЮ яка в мене є,я обов‘язково попереджу всіх,але поки тфю тфю тфю мене навіть не банили жодного разу,бо я чемна дівчинка. Вчетверте,я жодного разу не просила гроші,тим паче для себе та і маю надію,що життя не запре мене в таку дупу,щоб я просила гроші для себе тфю тфю тфю ,але якщо так буде,то я напишу пост ,а не буду писати вам у особисті !!!!Дякую всім,хто залишив скаргу та швидко відреагував!” – сказала она.

Слідкуйте за подіями в наших групах