Дніпряни презентували новорічний фільм «На новий рік обіцяють сніг». Афіша Дніпра

Дніпряни презентували новорічний фільм «На новий рік обіцяють сніг»

  • Категорія:
  • Новини

29 грудня, в кінотеатрі «Multiplex» Дафі відбулась презентація фільму «На новий рік обіцяють сніг».

 Стрічку зняли в Україні, а саме – у Дніпрі.

«Сьогодні прем’єра короткого метру « На новий рік обіцяють сніг ». Для нас ця презентація дуже особлива, адже знімався фільм у Дніпрі, за часткове фінансування програми «Культурна столиця»! Вітаю усіх з прем’єрою», – розповів Григорій Гельфер, голова Художньої ради при міському голові.

Це історія про маленького хлопчика Сашка, який вперше в житті вирішив довести самому собі, що заслуговує на кращий подарунок під ялинку і ціною цьому – перша гарна оцінка в школі за твір. Але випадково стає учасником пригод. На пошуки зошита з домашнім завданням у нього залишається кілька годин до Нового року…

Режисером стрічки стала Олександра Тесленко, а головні ролі зіграли Роза Дитятковська та Арам Вінковський, Владислав Попко.

«Для нас це дуже серйозна подія, адже це перший фільм, який виходить на широку публіку.», – зауважує продюсер Русалан Тесленко.

“Це перший ігровий короткометражний фільм, який ми знімаємо у Дніпрі. Нашим завданням є показати місто та його кінематографічні локації. Сподіваюся, що після завершення нашого фільму, Дніпром зацікавляться представники кіноіндустрії не тільки в Україні, а й з-за кордону. Фільм знімає професійна команда з Київа та Дніпра, з великим міжнародним досвідом. Окрім київських акторів, ми залучаємо місцеві таланти та учнів нашої кіношколи Contrabas movie school. ”, –  режисерка, продюсерка Олександра Тесленко.

Владислав Попко, актор фільму, додає, що без командної роботи стрічка би не вийшла. «Команда має відчувати один одного і бути на одній хвилі», – підсумовує.

Слідкуйте за подіями в наших групах