Дніпро щотижня надає оборонцям допомогу на мільйони гривень, — Філатов

  • Категорія:
  • Новини


Дніпро продовжує забезпечувати українських бійців технікою та оснащенням і залишається лідером країни у допомозі армії. Наразі, на передову знову відправлено надзвичайно важливу партію, в якій міститься понад сотня необхідних одиниць обладнання. Передусім це включає в себе дрони, тепловізори та радіостанції.

«Воно нам дуже потрібно — для виконання завдань. Це елементи нашої системи зв’язку, і їх дуже не вистачає. А виконувати завдання потрібно — і в нашій ланці управління, в ланці бригад ТрО, які на нулі», — сказав військовий Євген.


Крім цього, була забезпечена оборонцям замовлена ними комп’ютерна техніка і антени-підсилювачі. В загальному, протягом періоду повномасштабної агресії, Дніпро витратило майже 3,5 мільярди гривень на потреби ЗСУ. Мер Борис Філатов відзначив, що місто і надалі буде робити все можливе для надання підтримки військовим на передовій.

«Зараз, як і щотижня, ми надаємо допомогу нашим оборонцям на декілька мільйонів гривень. Це різне обладнання. І далі продовжуємо працювати», — сказав він.

За матеріалами ДніпроTV.

Слідкуйте за подіями в наших групах