Дружина Арестовича розповіла, чим займається, та прокоментувала президентські амбіції чоловіка

  • Категорія:
  • Новини
  • Мітки:
  • Арестович

Анастасія Арестович також пригадала, як вони познайомилися з чоловіком.

Дружина радника Офісу президента Олексія Арестовича Анастасія Арестович вперше дала інтерв’ю на українському телебаченні.

Анастасія побувала у студії “Сніданку з 1+1” та розповіла про своє життя. Так, дружина радника ОП зізналася, чим займається у професійній сфері:

“Зараз у нас є такий проєкт, він функціонує в Україні і ще в деяких країнах. Що стосується Києва, то, здебільшого, я займаюся організаційними питаннями тут. Це такий проєкт, можливо він навіть стане освітнім, тому що ми зібрали навколо друзів, однодумців, які цікавляться темами саморозвитку, духовності, хочуть розвиватися в деяких сферах, тому запрошуємо експертів, робимо майстер-класи, зустрічається, граємо”, – поділилася пані Арестович.

Окрім того, Анастасія зізналася, що для душі вона зараз займається естрадним вокалом і пообіцяла якось потішити своїм співом у студії “Сніданку”.

Також дружина Арестовича прокоментувала його нещодавню заяву в одному з інтерв’ю. Тоді радник ОП сказав, що якщо Володимир Зеленський не піде на другий термін, то Арестович балотуватиметься на пост президента України. Втім, Анастасія зізналася, що вона поки не бачить себе першою леді країни.

“Публічність мені нелегко дається. Олексій мені іноді каже: “Готуйся”, мабуть, це щось означає. Дискомфорт від перспектив – він присутній. Насправді, я поки погано усвідомлюю, що насправді мене може лякати. Та для мене камерне життя більш звичне”, – прокоментувала Анастасія.

Пані Арестович також пригадала, як вони з чоловіком познвйомилися:

“Подружка запросила мене піти з нею до авторської школи Олексія, я тоді нічого про нього не знала, але я погодилась. Бо якраз цікавилася цими темами, психологією”, – коротко розповіла Анастасія.

Олексій та Анастасія Арестович разом вже вісім років. Для Анастасії це перший шлюб. Подружжя виховує спільного сина, 6-річного Олександра.

Слідкуйте за подіями в наших групах