Філатов про відзначення Дня Української Державності: «В такі дні нам всім потрібно вкотре задуматися про долю країни і тримати ці почуття в серці»

  • Категорія:
  • Новини

28 липня Дніпро разом зі всією країною відзначає День Української Державності. Зранку у місті на Алеї Героїв зібралися представники обласної та міської влади, військові, правоохоронці, священнослужителі та прості дніпряни.

«Зараз ми всі переосмислюємо наші державні свята. Вони набувають нового сенсу. Те саме можна сказати і про святкування Дня Державності. Тож в такі дні нам всім потрібно тримати ці почуття в серці. Вкотре задуматися про долю країни. І, обʼєднавши зусилля, йти до Перемоги разом», — сказав мер Дніпра Борис Філатов.

Також голова ДніпроОВА Сергій Лисак нагородив видатних українців, які своєю роботою зміцнюють державність та допомагають країні. Серед них, зокрема, і представники лікарень Дніпра.

«Щоб наші діти більше нікому й нічого не доказували, маємо бути єдиними і знати історію держави. Тільки так закриємо окупантів на їхніх болотах. Тільки так продемонструємо всім – нам чужого не треба, але й свого не віддамо», — сказав Сергій Лисак.

Після цього присутні поклали квіти памʼяті до світлин українських героїв на Алеї.

«Державність — це спільність людей, мирне життя і доброта. Працювати на благо країни своєї. Головне, щоб мир був. Щоб люди могли працювати, допомагати одне одному. Це головне, щоб було обʼєднання людей», — вважає дніпрянка Валентина Олексіївна.

Слідкуйте за подіями в наших групах