Фронтмен гурту “Бумбокс” Андрій Хливнюк розповів про свої обов’язки в якості військового

  • Категорія:
  • Новини

Фронтмен гурту “Бумбокс” Андрій Хливнюк з початком повномасштабного російського вторгнення став одним з перших представників українського шоубізнесу, які пішли боронити країну від окупантів.

В інтерв’ю YouTube-каналу pressing він поділився, чим займається на фронті та що входить у його обов’язки:

“Я пілот ударного дрону українського виробництва, який розвідує і виконує ударні місії і останні півроку це на південному напрямку фронту. Ми брали участь у боях за Херсонщину і продовжуємо це робити”, – розповів Хливнюк.

Він додав, що безпосередньо займається участю в плануванні і виконанні бойових місій.

“Якщо десь є ворог, до якого я можу дотягнутися і розвідка нам про це повідомила, я намагаюся знешкодити його”, – сказав виконавець-захисник.

Хливнюк також розповів, чи доводилося йому вбивати російських окупантів. За його словами, назвати це вбивством він не може:

“Я нікого не вбиваю. Я не вбивця. Вбивця – це кримінальна відповідальність. Я намагаюся деактивувати, нейтралізувати, деморалізувати людських істот. Вони, мало того, що виросли на моїх піснях, так вони ще й взяли автомати, сіли в танки і приїхали до мене додому руйнувати людям будинки, вбивати, ґвалтувати, грабувати. Тому, я не вважаю, що це вбивство”, – пояснив фронтмен “Бумбоксу”.

За матеріалами ТСН.Гламур.

Слідкуйте за подіями в наших групах