Герои дня: имена патрульных, задержавших “днепровского стрелка”. Афиша Днепра

Герои дня: имена патрульных, задержавших “днепровского стрелка”

  • Категорія:
  • Новини

Стали известны имена патрульных, которые первыми прибыли на вызов и задержали парня, причастного к убийству нацгвардейцев.

Молодые патрульные, рискуя собой, пошли навстречу человеку, у которого был автомат, и который несколько часов назад хладнокровно расстрелял почти в упор нескольких людей.

Об отважных парнях рассказала руководитель пресс-службы Патрульной полиции Днепропетровщины Людмила Копыленко.

-Ось вони – герої дня! Ростислав Терещенко, Максим Дулін, Дмитро Кіряхно, Алексей Майстренко. Вони ПЕРШИМИ прибули на виклик небайдужого громадянина і ЗАТРИМАЛИ хлопця, причетного до вбивства нацгвардійців. Що я можу про них сказати? По-перше, те, що мене справді переповнює гордість, що я працюю і розповідаю про таких людей і знаю їх як відданих своїй справі. Максим серед них наймолодший і служить лише кілька місяців. Льошу та Ростислава знаю трохи. Олексій завжди привітний, з усмішкою, як кажуть – на позитиві. Ростислав – справжній патріот своєї країни, своєї роботи, люблячий татусь та чоловік.
І ще є людина, яка трохи залишилась за кадром сьогоднішнього дня. Це комбат Сергей Кривошея. Саме він тримав руку на пульсі під час пошуків втікача, доводив орієнтування, викликав допомогу.
Люди, коли ви пишете дурню про “віддав зброю”, про “прийшов і здався”, подивіться відео затримання трохи нижче цього посту і уявіть себе там…на місці патрульних. Ви б ризикнули собою і пішли б назустріч людині, у якої автомат, і яка кілька годин тому холоднокровно розстріляла майже впритул інших людей? А вони пішли….Тому, що вони – ПАТРУЛЬНІ! Вони там, де не завжди встигають інші…вони ПЕРШІ приймають на себе те, що вам і не снилося. Цінуйте це і поважайте тих, хто виконує бездоганно свою роботу. Честь! – горда за своих коллег Людмила.

Слідкуйте за подіями в наших групах