Голосування на виборчих дільницях у лікарнях Дніпра буде безпечним. Афиша Днепра

Голосування на виборчих дільницях у лікарнях Дніпра буде безпечним – заклади мають усе необхідне

  • Категорія:
  • Новини
Місцеві вибори у Дніпрі 25 жовтня будуть проведені із дотриманням усіх протиепідемічних норм, аби виборчий процес був безпечним для усіх його учасників.
Про це під час брифінгу 21 жовтня повідомив заступник міського голови Дніпра, директор департаменту охорони здоров’я населення Дніпровської міської ради Андрій Бабський.
«Підготовчі роботи ведуться на всіх 425 дільницях, а не тільки на тих, які знаходяться у лікарняних закладах. Там будуть створені умови для безпечного голосування. Зазначу, що набагато небезпечніша сьогодні ситуація у громадському транспорті або у продовольчих магазинах, де люди не використовують засоби індивідуального захисту. Тому прошу вас не забувати про маски, коли підете на голосування. Якщо з якихось причин у вас її не виявиться – на дільниці вам видадуть маску. Місцеві вибори у Дніпрі будуть безпечними», – зазначив Андрій Бабський.
Голосування на виборчих дільницях у лікарнях Дніпра буде безпечним. Афиша Днепра
Крім того, на виборчих дільницях будуть розташовані окремі кабінки та урни для людей із підвищеною температурою.
Також Андрій Бабський додав, що 25 жовтня на базі 14 лікувальних закладів міста будуть розташовані виборчі дільниці. Зараз там проводяться усі необхідні заходи підготовки для безпеки пацієнтів та виборців в умовах карантинних обмежень. Заклади будуть забезпечені дезінфікуючими засобами, масками, буде позначена безпечна дистанція, здійснюватиметься температурний скринінг.

Слідкуйте за подіями в наших групах