Христина Соловій представила ніжний кліп на саундтрек з анімаційного фільму “Мавка. Лісова пісня”

  • Категорія:
  • Новини

Артистка випустила відео на трек “Лісова пісня”.

Українська співачка Христина Соловій потішила прихильників випуском кліпу на саундтрек до мультфільму “Мавка. Лісова пісня“.

В анімаційному фільмі пісня у виконанні Соловій лунає у завершальній сцені фільму та допомагає глядачам яскравіше відчути емоції від перегляду. Христина виступила авторкою слів, а також композиторкою “Лісової пісні”.

Режисером-постановником відеороботи виступив Андрій Колесник.

“Лісова пісня” Лесі Українки – моя настільна книга ще з дитинства, я була кільканадцять разів на виставі у театрі Курбаса. Образ Мавки – мій улюблений в українському бестіарії. І я мала мрію бути причетною до створення нової культурної спадщини України, яка є триб’ютом Лесі Українці. Мені важливо бути у цьому процесі співтворцем. Переглядаючи робочі матеріали мультфільму, я розуміла, що в анімаційному фільмі історія й образ Мавки зовсім інші, ніж у першоджерелі драми-феєрії Лесі Українки, себто її повне переосмислення. Відтак, я бачила своїм завданням написати пісню, лірика і музика якої буде натхненна Лесиними поезіями та стилем словопису”, – поділилася Христина емоціями від роботи над саундтреком для анімаційного фільму.

Слідкуйте за подіями в наших групах