Як у Дніпрі можна відзначити День української писемності та мови

  • Категорія:
  • Афіша
  • Новини
  • Мітки:
  • Афиша Днепра

До Дня української писемності та мови, який відзначається 27 жовтня, музей «Літературне Придніпров’я»  (пр. Д. Яворницького, 64) підготував цікаві заходи. Про це журналістці «Нашого міста» повідомили у адміністрації музею.

26 жовтня о 14.00 відбудеться майстер-клас з витинанки «Буквиця». Також можна буде ознайомитися з двома літературно-художніми виставками: «Натхненна словом. Витинанки Ольги Іващенко до поеми Тараса Шевченка «Марія» та «Українська абетка. Діти – дітям». Захід розрахований як на дітей віком від 7 років, так і на дорослих.

27 жовтня о 14.00 музей запрошує на інтерактивний захід для дітей «Не лише авторучка». Це буде бесіда про те, як писали наші прабатьки. Передбачена й практична частина з написання пером, очеретом. А ще відвідувачі зможуть побачити виставки «Були. Є. Будемо!» Григорія Іващенка (представлена у двох залах панорама життя українців, яку створив художник-історик)   та «Оріль. Парадиз» Лариси Кротенко і Олександра Кротенка. Цей захід буде цікавим насамперед дітям від 7 до 14 років.

На обидва заходи треба попередньо зареєструватися за тел. 067-211-05-43 (вайбер, телеграм). Вхідний квиток до музею коштує 60 грн.

Фото з відкритих джерел.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що у театрі «Віримо!» готується прем’єра.

Слідкуйте за подіями в наших групах