Євген Клопотенко розповів, чому він не проти маріхуани

  • Категорія:
  • Новини

Переможець шоу «МастерШеф» та майстер ненудної кухні Євген Клопотенко. Борщ з бананом, медуза з комбучею, лось з українськими приправами – все це вміщується в його меню і дивує не лише українців, а й гурманів у всьому світі.

Новий герой «Зе Інтерв’юер» впустив команду провграми на кухню його ресторану «100 років тому вперед», оцінити знамениті бутерброди з бджолами, а також дізнатися, про що Євген говорить із психотерапевтом, чому не може створити сім’ю, скільки виграє в казино, і в якій країні має намір зустріти старість.

Євген Клопотенко рятував дітей в Америці

“Я був lifeguard, врятував життя дітям два рази. Це таке страшне. Ти такий стоїш собі місяць, ходиш з місця на місце, кажеш: «Не заступайте! Не стрибайте». А потім одного разу дивишся: іде дитина, а мама дивиться кудись вліво. І розумієш, що зараз потрібно пірнати. Дитина робить крок, падає і ти відразу за нею. Холодна вода, дощ, ти її дістаєш. Це такий стрес, звичайно. А батьки потім навіть «дякую» не сказали. Це моя робота і я повинен був її робити. Я стояв весь зелений, а мама дитини навіть не злякалась”. 

Євген Клопотенко розказав, чому в нього немає дівчини


“Зараз я не в стосунках, формально ні. В мене є дівчата, з якими я спілкуюсь, але не живу разом ні з ким. Бо дуже багато дівчат хочуть від мене багато уваги, а я не можу дати її стільки. Для мене побудувати родину це, звичайно, важливо. Але родина в тих розуміннях, в яких я раніше мав відносини – це для мене стрес, скучно і не має сенсу”.

МастерШеф Євген Клопотенко готує борщ з бананом та авокадо


“Борщ може бути з чим хочеш і борщ – це якраз про відображення того, що їсть суспільство і як воно себе веде. Раніше томатів та картоплі не було. Додавати томати до борщу – це був брєд. А зараз кажуть: «Без томатної пасти що це буде за борщ!». Раніше ти йшов на огород та збирав все, що було. А зараз ти ідеш в магазин і береш все, що продається в магазині і можеш це додати до борщу. Борщ с бананами, авокадо чи каштанами. Таким чином, ти даєш йому життя на майбутнє, а не залишаєш законсервованим в старих парадигмах. Тому вочевидь, що борщ може бути з чим завгодно. Головне, робити бульйон – він може бути овочевий, м’ясний, рибний, на качці. І додавати багато буряку”. 

Євген Клопотенко не проти маріхуани
“Давай спочатку розберем, що таке наркотики. Маріхуана – це наркотики? В Україні офіційно так, але до цього наркотику я відношусь абсолютно нормально. Якщо уявити, що я в штаті Каліфорнія – то це супер, я можу курити, коли хочу. А коли в Україні ти куриш, то відчуваєш, що ти куриш щось таке заборонене, і тобі від цього так погано. Тому в Україні я майже не курю. Коли ти їдеш закород або в Амстердам, там ти можеш нормально обрати, що тобі покурити, як в нас алкоголь вибирають. Ти можеш обрати, який канабіс ти хочеш. Це як наче ти купив собі одяг. І взагалі абсолютно питань немає. Важкі наркотики немає сенсу пробувати, бо ти потім станеш залежним від них і не будеш знати як з цього вийти”. 

МатерШеф Євген Клопотенко розповів, з чим готує медузу


“В нас є звані вечері, коли приходять 50 людей. Вони сідають та отримують експірієнс. Я не додаю медузу у регулярне меню, а на таку вечерю готую. Поєднував її з чайним грибом, комбуча називається. Я брав цю комбучу, нарізав її і поєднував з медузою – разом це дві такі желейні структури. Але заздалегідь ти не знаєш, що це. Ти такий їси, а тобі потім кажуть, що це була комбуча з медузою. І ти такий: «О май гад»”

Слідкуйте за подіями в наших групах