Як це було. Концерт Вагоновожатих у Дніпрі (ФОТО). Афиша Днепра

Як це було: Концерт Вагоновожаті в Поплавку (ФОТО)

  • Категорія:
  • Новини

15 березня пройшов концерт  гурту “Вагоновожаті” в концерт-холлі “Поплавок”.

На підтримку випуску другого альбому «Референс». Це 10 пісень про людські слабкості, фобії, будні креативного класу і залежних від соцмереж.

В новому релізі гурт залишився вірним собі: це все ще хитромудра електроніка помножена на сатиричні і дуже влучні тексти про будні самих артистів і оточуючого їх світу.

Так створення платівки коментує фронтмен групи, Антон Слєпаков: «Цей альбом ми готували два роки. У ньому сплелися переживання і відчуття всіх “Вагоновожатих”, кожен з нас написав для платівки свій трек. Можливо тому альбом вийшов більш концептуальним і цілісним. Якщо “Вассервага” був своєрідним адреналіновим вибухом, то “Референс” – наші спостереження за суспільством, своєрідний зріз часу ».

А ми зібрали яскраві фото з концерту. Якщо Ви прихильник першого альбому , то програма для Вас була просто ідеальною.

Тут були такі знакові композиції як «Людські слабкості» і «Штазі» і багато інших. Концерт можна було поділити на дві частини: перша частина лірична і друга танцювальна.

Концерт вийшов великим у всіх сенсах. Не тільки за кількістю тих, хто прийшов, але і за тривалістю. Але навіть дві з половиною години – це дуже мало, якщо музика драйвова, а виконавець настільки сильно «заряджає зал».

Музика об’єднує. Ми чекаємо на велике повернення «Вагоноважатих» до Дніпра.

—————————————————————————-

Вся Афиша Днепра в Telegram — https://t.me/DneprAfisha

Слідкуйте за подіями в наших групах