Як відновити e-mail Apple ID по IMEI

  • Категорія:
  • Новини

Власники пристроїв від компанії Apple знають про всі переваги техніки даного виробника. Усі гаджети від Apple не лише стильні та привабливі, а й оснащені за останнім словом техніки. Компанія постійно вдосконалює свою мобільну продукцію, наділяючи її новими можливостями, що підкорило безліч користувачів у всьому світі. Кожен новий смартфон iOS оснащений чимось інноваційним, саме тому кожна презентація нового пристрою стає відомою подією.

Відновлення електронної адреси

У наш час досить складно знайти людину, яка не була б знайома зі смартфонами Apple, з їх програмним забезпеченням та можливостями. Кожен пристрій – це мобільний комп’ютер: користувач може відвідувати казино онлайн, займатися бізнес-справами, читати книжки, слухати музику, фотографувати, завантажувати ігри та програми, зберігати файли тощо. Спеціалісти Apple створили безліч корисних сервісів для загального користування.

Для отримання доступу до відповідних послуг використовується спеціальний ідентифікатор Apple ID. Це свого роду адреса електронної пошти, яка одночасно є логіном. У разі втрати Apple ID, його можна відновити. Для цього потрібно перейти на сайт, де розміщено детальну інформацію про послугу відновлення Apple ID по серійному номеру та є можливість її замовити.

Використання IMEI-коду

Щоб зробити замовлення, необхідно знати код IMEI. Це спеціальний ідентифікаційний номер, який присвоюється кожному пристрою. Знайти його можна на коробці (упаковці) або набравши комбінацію *#06# і натиснувши на дзвінок. Після цього код висвітиться на екрані.

Тепер можна розпочати процедуру відновлення. Для цього необхідно:

  1. Зайти на сайт IMEI-Server і створити власний профіль. Після реєстрації на електронну адресу прийде лист із посиланням на активацію аканту, за яким слід перейти.
  2. Знайти сторінку товару Apple iCloud ID Find Service та перейти на неї. Тут можна дізнатися про вартість процедури та ознайомитися з усією необхідною інформацією.
  3. Після уважного ознайомлення з умовами, поповнити баланс на обліковому записі сайту. Із безлічі представлених способів обирається зручніший, за допомогою якого вноситься сума, необхідна для відновлення.
  4. Заповнити форму замовлення послуги відновлення Apple ID за серійним номером. Слід особливо уважно вносити дані до всіх полів, особливо для введення коду IMEI. У разі неправильного введення відомостей послугу відновлення облікового запису не буде виконано, а гроші не повернуться на рахунок.
  5. Після перевірки внесеної інформації підтвердити оформлення замовлення (натискання відповідної кнопки).

Після цього протягом зазначених термінів на електронну пошту прийде відновлений e-mail Apple ID облікового запису. Для повного завершення процедури знадобиться надати дозвіл на відновлення: просто перейти за посиланням, яке буде знаходитися у листі.

Додаткова інформація

Слід звернути увагу на те, що послуга не відновлює пароль від профілю, за її допомогою також не можна видалити профіль. Послуга лише відновлює Apple ID за серійним номером. Відновлення електронної адреси відбувається офіційно, процедура не шкодить смартфону, проводиться віддалено та достатньо швидко.

Отже, немає нічого складного у тому, щоб відновити ідентифікатор Apple ID. Але якщо у користувача виникають якісь запитання щодо процедури або він хоче залишити свій коментар, завжди можна звернутися по допомогу на форум сайту. На сайті також можна дізнатися, чи прив’язаний iPhone до Apple ID. Фахівці допоможуть це зробити у найкоротший термін.

Слідкуйте за подіями в наших групах