Какие новые идеи смогут реализовать днепряне на VI этапе Бюджета участия. Афиша Днепра

Які нові ідеї зможуть реалізувати дніпряни на VI етапі Бюджету участі

  • Категорія:
  • Новини
У Дніпрі від сьогодні, 11 травня, стартував VI етап Бюджету участі. Подати ідеї містяни можуть до 11 червня. Цьогоріч проєкт отримав збільшення кошторису – 48 мільйонів гривень.
 «На VI етапі додалися ще нові групи проєктів: молодіжно-інформаційні (10 % коштів від бюджетування), медико-соціальні (також 10 %). Незмінними залишилися – освітні, гуманітарні та муніципальні. У 2021-му ще збільшена сума, яку отримують проєкти-переможці. Малі – від 100 тис. грн до пів мільйона. Великі – від 500 тис. до півтора мільйона», – розповіла під час пресконференції директорка департаменту інноваційного розвитку Дніпровської міської ради Юлія Павлюк.

Какие новые идеи смогут реализовать днепряне на VI этапе Бюджета участия. Афиша Днепра

Зі старту першого етапу Бюджету участі у 2017 році 1 172 автори подали до міськради 1 812 ідей. А на останньому (V етапі) проголосувало за проєкти більше як 400 тисяч дніпрян. На сьогодні над розробкою ідей Бюджету участі працюють понад 20 тисяч жителів міста.
«Ми допомагаємо охочим у реалізації ідеї: продовжується «Школа автора», торік навчали онлайн, цьогоріч продовжуємо теж у подібному режимі. У цьому навчанні бажаючі змогли навіть подати пробні проєкти, де спеціалісти міської ради надали рекомендації як краще доробити їх, і наразі вже є готові заявки після проходження школи», – підкреслила Юлія Павлюк.

Какие новые идеи смогут реализовать днепряне на VI этапе Бюджета участия. Афиша Днепра

Голосування за проєкти VI етапу Бюджету участі Дніпра триватиме вже восени: з 18 жовтня до 2 листопада.
Ознайомитися із правилами подання заявки можна за посиланням (https://dnipro.pb.org.ua/).

Слідкуйте за подіями в наших групах