Йога з цуценятами у Дніпрі: де і скільки коштує

  • Категорія:
  • Куди піти дніпро
  • Новини

Йога з цуценятами! Це унікальне спортивне дозвілля вже доступне у Дніпрі! Журналісти “Наше Місто” відвідали заняття, аби поділитися з вами враженнями!

“Таких студій в Україні зараз чотири – це Львів, Київ, Одеса та Дніпро. А ще три наші студії знаходяться у Польщі. Наша засновниця Дарина побачила такий формат саме у Польщі. Також у нас є заняття із цуценятами з розплідника, тоді вартість становить 700 гривень. Якщо це тварини з притулку, ми збираємо донати від 400 гривень, корм тощо. І на таких заняттях дуже часто тварин прилаштовують у родини!”, – каже Аріна, адміністраторка студії «Лапки» у Дніпрі.

Перед заняттями вам вручають список правил, у яких розповідається, як потрібно поводитись з малюками. Важливо не лякати їх, не нашкодити та не порушувати їхню зону комфорту. Емоції від цих занять описати складно! Це невичерпний позитив! Ці пухнасті малюки просто змусять вас на годину стати дитиною – сміятись та гратись. В нашому випадку було заняття з малюками коргі. Це троє дівчат з розплідника. В деяких вже є родини, до яких вони незабаром вирушать.

Будьте готові до того, що цуценята вас зацілують, будуть лягати поруч, повторюючи пози, та обов’язково жуватимуть волосся. Також це чудова нагода пізнати певну породу, якщо маєте бажання взяти собі таке цуценя!

Іноді ідеальний подарунок – це емоції. Тому обов’язково подаруйте собі радість від йоги з цуценятами! Деталі тут

Слідкуйте за подіями в наших групах