Юрій Горбунов і Film.ua розпочали зйомки комедії «Скажене весілля»

  • Категорія:
  • Новини

31 травня, у Києві на натурному майданчику кіностудії Film.ua стартували зйомки повнометражної комедії «Скажене Весілля». Стрічка стане продюсерським дебютом для актора та телеведучого Юрія Горбунова.

Виробництвом комедії займається компанія «Прототип Продакшн» (власником якої є Юрій Горбунов) за підтримки Державного агентства України з питань кіно.

За словами режисера фільму Влада Дикого, основні зйомки пройдуть у Києві та області, а закінчити знімальний період планують вже на початку липня.

За сюжетом, дочка директора районного краєзнавчого музею Василя Середюка Катерина виходить заміж за французького кардіохірурга Франсуа. Але майбутній тесть намагається завадити весіллю через те, що обранець його дочки – афроамериканець.

Фільм стане першою частиною майбутньої комедійної кінофраншизи про Василя Середюка та його сім’ю.

У команді творців: режисер Влад Дикий, продюсери Юрій Горбунов, Ірина Костюк та Надія Коротушка, автори сценарію Микола Куцик й Олексій Приходько, оператор Тим Аврамчук, співпродюсери Олесій Потапенко та Ірина Горова (Mozgi Entertainment).

Ролі у стрічці виконають: Назар Задніпровський, Поліна Василина, Джиммі Воха-Воха, Леся Самаєва, Олександр Кобзар, Віра Кобзар, Інна Приходько, Арам Арзуманян, Олександр Бегма.

До проекту також приєдналися зірки шоу-бізнесу: Потап та Monatik, які зіграють ролі священика Євлампія та дяка Пилипона, а також Юрій Горбунов та Олег Винник.

Нагадаємо, повнометражний фільм «Скажене Весілля» став одним із переможців 10-го конкурсного відбору Держкіно. Загальний кошторис фільму — 10,8 млн гривень, з них частка Держкіно склала 3,24 млн гривень.

Компанія «Прототип продакшн» уклала договір з Film.ua Group про надання повного пакету послуг на спеціальних умовах для виробництва, промотування та дистрибуції стрічки «Скажене Весілля» в рамках пакетної пропозициї Film.ua Group для проектів, які підтримує Державне агентство України з питань кіно.

26 грудня Державне агентство України з питань кіно уклало з компанією «Прототип Продакшн» контракт про надання державної фінансової підтримки романтичній комедії «Скажене весілля».

У квітні стало відомо, що компанія «Прототип продакшн» припинила співпрацю з режисером Дмитром Малковим над повнометражною комедією «Скажене весілля». Починаючи з квітня, роботу над проектом продовжив режисер Влад Дикий.

Дистриб’ютором стрічки обрано компанію MMD. Прем’єра запланована на 4 жовтня 2018 року.

Слідкуйте за подіями в наших групах