Книга «48 законів влади» — вдалий презент для амбітного лідера

  • Категорія:
  • Новини

Книга — найкращий подарунок. Цей вислів залишається актуальним протягом багатьох століть. Він має глибоке значення, адже інформація, яка міститься у творі, здатна докорінно змінити життя людини. Якщо ви хочете допомогти другу досягти успіху, подаруйте йому книгу «48 законів влади», яку можна купити на Fama.ua

Чому саме цей твір

Автор не просто розмірковує над природою лідерства. 48 законів влади Роберта Гріна — скоріше практичні поради, ніж філософські міркування. Він наводить приклади з реального сучасного життя, які можна негайно втілювати в реальність. Не треба проводити історичні паралелі — ви отримуєте готові інструменти. 

Роберт Грін пише дуже прямолінійно, іноді навіть цинічно. Через це він постійно стикається з критикою — йому дорікають за різкість, а також за відсутність політкоректності й позитивної моралі. Але саме через це й варто цінувати 48 законів влади. Вони виходять із простого реалістичного твердження, яке озвучив ще два сторіччя тому Адам Сміт: кожна людина керується власними егоїстичними мотивами. Грін — реаліст. Він не мотивує читача бути зручним для всіх, а радить йому зосередитися на власних бажаннях і мріях. 

Що ви даруєте своєму другу?

Купити книгу Гріна — подарувати короткий шлях до успіху. Автор аналізує людське суспільство від Стародавнього Риму до сучасності, формулюючи універсальні правила лідерства, непідвладні часу й модним тенденціям. Його твір вважається посібником справжніх знаменитостей — політиків, зірок шоу-бізнесу, генеральних директорів, акторів і продюсерів. Книга вже змінила життя тисяч людей — цілком можливо, що наступним стане отримувач вашого подарунка. 

Але це ще не все. Прочитавши 48 законів влади українською, можна отримати цінні поради, які будуть корисними в повсякденному житті:

  • як розпізнавати маніпуляції та протидіяти їм;
  • як просуватися кар’єрними сходами, докладаючи мінімальних зусиль;
  • як побудувати репутацію експерта й незамінного співробітника;
  • як змушувати людей виконувати вашу роботу та привласнювати собі всі досягнення;
  • як захищатися від критики й відновлюватися після нищівних поразок;
  • як поводити себе з ворогами та союзниками, старшими й молодшими за рангом. 

Де купити ексклюзивну версію книги

Інтернет-магазин Fama.ua пропонує спеціальне видання твору Гріна на подарунок. Воно сподобається амбітним і сильним людям, які прагнуть бути лідерами. Ця книга оздоблена дорогими матеріалами, приємними на дотик: натуральною шкірою, міддю та сріблом. Ви можете замовити її з доставкою в Україні, обравши найзручніший спосіб оплати — банківською карткою на сайті чи післяплатою під час отримання. 

Слідкуйте за подіями в наших групах