Ксенія Мішина розповіла, кого зіграла в новому детективному серіалі “Закохай мене, якщо зможеш”

  • Категорія:
  • Новини

Прем’єра серіалу відбудеться на каналі “1+1 Україна”.

У понеділок, 2 жовтня, на каналі “1+1 Україна” о 20:30 відбудеться прем’єра детективного серіалу “Закохай мене, якщо зможеш“.

В ньому акторка Ксенія Мішина зіграла одну з головних ролей. Вранці зірка завітала до студії “Сніданку. Вихідний” і розповіла детальніше про те, кого втілить на екрані.

За словами Мішиної, для неї серіал “Закохай мене, якщо зможеш” став останньою роботою перед початком повномасштабної війни.

“За тиждень чи два до війни ми закінчили знімати серіал. Я дівчина, яка виводить на чисту воду всіх, хто займається містичними штучками. Там, звісно, будуть і шахраї, і хто дійсно якось там буде щось бачити. Я розслідую всі ці речі”, – прокоментувала артистка.

Також Ксенія чесно відповіла, чи доводилося їй хоча б раз у житті звертатися до ворожок та астрологів.

“Звісно, було. Я не виняток. І астрологією, і нумерологією я цікавилася. Карти таро. Мені це все цікаво. Іноді навіть щось збувалося. Якийсь особистий опис, якось можуть тебе розкласти, твій характер, що тобі підходить. Якусь навіть направленість, і це дійсно так є. Це не просто так вигадано. Мені здається, що все ж таки частка правди існує”, – прокоментувала Мішина.

За матеріалами ТСН.

Слідкуйте за подіями в наших групах