Куди піти на вихідних у Дніпрі: афіша подій

  • Категорія:
  • Новини

Фестивалі, поетичний вечір, концерти, танцювальний перфоманс та виставка. Суспільне зробило добірку інформації про заходи та можливості для дніпрян та переселенців у Дніпрі цими вихідними.

Фестиваль “Без Страхів Fest”

У суботу у Дніпрі влаштують фестиваль “Без Страхів Fest”. На містян чекають майстеркласи з хореографії й виготовлення свічок, а також виступ гурту MAY DAY

Коли: 28 жовтня о 14:00.

Де: Троїцька площа, 5а.

Вхід: необхідно придбати квиток.

Танцювальний перфоманс

Також дніпрян та гостей міста запрошують подивитись танцювальний перфоманс “Ми не…” у Дніпровській філармонії. Глядачі познайомляться з шістьма персонажами, які намагаються прийняти себе та стати вільними.

Коли: 28 жовтня о 18:00.

Де: вулиця Воскресенська, 6.

Вхід: необхідно придбати квиток.

Благодійний фестиваль в метро

У Дніпрі пройде фестиваль, під час якого організатори збиратимуть кошти на потреби військових з 25-ої бригади. Також на заході проведуть розіграш трофеїв, які надали військові. Зокрема, на сцені виступатимуть такі артисти:

  • Kurs Valüt
  • Ship Her Son
  • WARнякання
  • Monotonne
  • Walakos

Коли: 28 жовтня о 15:00.

Де: Станція метро Вокзальна.

Вхід: донація від 300 гривень.

Поетичний вечір

У неділю дніпряни зможуть послухати сучасну поезію, а також зачитати власні або ж просто улюблені вірші. Кожен промовець, який читатиме поезії українською мовою у гелловінському костюмі отримає гонорар від 100 гривень. Також під час заходу відбудеться виставка картин дніпровської художниці.

Коли: 29 жовтня о 17:30.

Де: Троїцька площа, 5а.

Вхід: вільний.

Джаз для дітей

Крім того, у Дніпровській філармонії влаштують джазовий концерт для дітей. Зі сцени звучатимуть пісні «Old MacDonald», «Itsy Bitsy Spider» та інші.

Коли: 29 жовтня о 11:00.

Де: вулиця Воскресенська, 6.

Вхід: необхідно придбати квиток.

Виставка “Три майстерні”

У суботу та неділю дніпряни зможуть відвідати виставку “Три майстерні”. Це виставковий проєкт-екскурс по мистецькім здобуткам художніх майстерень школи сучасного образотворчого мистецтва та дизайну імені Вадима Сідура.

Зокрема на заході будуть представлені роботи майстерні скульптури та кераміки, майстерні художньої емалі та майстерні друкованої графіки.

Коли: 21 та 22 жовтня.

Де: Троїцька площа, 5а.

Вхід: вільний.

Джерело: Суспільне

Слідкуйте за подіями в наших групах