“КУСТ антропоморфний”: у Дніпрі відкриють інсталяцію, яка зможе виконувати бажання

  • Категорія:
  • Новини

У Дніпрі 27 травня у Мистецькому провулку (вул. Троїцька, 5а) відкриють інсталяцію “КУСТ антропоморфний”, яка має опцію виконання бажань. Також відбудеться “Вечір латиноамериканської музики”, передає “Наше місто”.

Відкриття інсталяції «КУСТ антропоморфний» відбудеться о 17:00. Там буде розміщено спеціальну скриньку, в яку кожен дніпрянин матиме змогу покласти записку із власним бажанням по вдосконаленню міського простору. Один раз на місяць «КУСТ антропоморфний» виконуватиме одне бажання.

Потім, о 18:00, в рамках програми «Культурна столиця» за сприяння міського голови Бориса Філатова відбудеться «Вечір латиноамериканської музики», який проводять «Вечір ПІРСу» спільно з «Social Dance Dnepr».

Виступатиме DISLOCADOS — перший український сальса-оркестр, який гратиме вживу латиноамериканську музику.

А засновниця студії соціальних танців “Salsa Fuego” та проекту “Social HUB” Тетяна Холодова проведе майстер-клас із з ча-ча-ча.

Концерт 27-го травня буде благодійним. 20% від продажу квитків ідуть на підтримку сім’ям “ПІРСачів”, які нас захищали в лавах ЗСУ.

Квитки можна придбати за посиланням: https://dnepr.internet-bilet.ua/ru/vechir-latinoamerikanskoyi-muziki-ta-mayster-klasiv

Слідкуйте за подіями в наших групах