Лотерейний мільйонер: як 28-річний Артем виграв мільйон гривень у лотерею, яку купив на заправці ОККО

  • Категорія:
  • Новини
  • Мітки:
  • Афиша Днепра

Дніпрянин Артем Пісоцький перетворив звичайну поїздку на заправку в неймовірну історію успіху, він випадково став мільйонером! 28-річний Артем заїхав на заправку ОККО, не підозрюючи, що цей день стане особливим у його житті. На АЗК він купив каву та скретч-лотерею “БАГАТСТВО ФАРАОНІВ” за 100 гривень.

“17 квітня виявився днем, який змінив моє життя назавжди”, -– каже Артем Пісоцький, “Я завжди купую лотерейні білети на заправці, -– розповідає він, -– але цього разу мені особливо пощастило. Спочатку я купив лотерейний білет і виграв 100 гривень, на ці гроші я вирішив купити ще один білет -– знову виграв, і знову купив лотерейний білет. І ось у третьому білеті опинився мільйон гривень”.

“Це перший великий виграш на нашій касі, до того, ще й перший мільйонний виграш у нашій  мережі “, –– каже Ольга, оператор ОККО . “У нас клієнти регулярно виграють у лотерею, але такий великий виграш –- це велика подія для нас. Тепер коли наступні відвідувачі купують лотерею, я кажу їм, що чекаю їх за виграшем”.

“Лотерейні білети з великими виграшами можуть опинитися в будь-якому місці, де продаються наші лотереї. У нас дуже багато різноманітних призів –- як дрібних, так і в кілька десятків тисяч, сотень тисяч і навіть у розмірі мільйона гривень. До речі, у “БАГАТСТВІ ФАРАОНІВ” два виграші по 1 000 000 гривень. Пан Артем виграв один з них, а де інший виграшний лотерейний білет ми не знаємо. Він може бути як у мережі ОККО, так і в інших наших партнерських мережах, в яких продаються лотереї від “«М.С.Л.”», або ж він може бути й у нашій власній мережі продажів лотерейних білетів”, -– додає Валентина Могилевич, комерційний директор оператора державних лотерей “М.С.Л.”.

“Першою людиною, якій я розповів про виграш була мама, вона не одразу мені повірила. Ми зрозуміли, що це правда лише тоді, коли я оформив документи на виграш. Сім’я дуже зраділа, і маючи такий приклад, вони почали теж купувати лотереї”, -– підсумовує Артем.

На заправках ОККО продаються лотерейні білети від оператора державних лотерей “М.С.Л.”, серед яких є  і “БАГАТСТВО ФАРАОНІВ” , і найвідоміша українська лотерея “Лото-Забава”.

“Якщо ви хочете виграти, вам просто потрібно купити лотерейний білет. І тоді, як у моєму випадку, маленька сума може виявитися великим виграшем!”, -– додає Артем. До речі, зі свого виграшу Артем сплатить податки -– 18% податку на доходи фізичних осіб та 1,5% військового збору.

“Я щасливий, що мені так підфартило, –- каже Артем, -– і раджу всім придбати свій білет прямо зараз. Хто знає, можливо, ваш виграш вже чекає на вас!”.

Слідкуйте за подіями в наших групах