Малює зубами картини фантастичної краси: історія художниці з Дніпра, яка без рук створює шедеври

  • Категорія:
  • Новини

Це неймовірна художниця з Дніпрa Наталія Ніколенко малює зубами картини фантастичної краси. Дівчина створює шедеври без рук! Зараз їй 37 років, і 20 років із них вона малює, друкує, пише, подорожує, радіє життю. У Наталки немає батьків з самого народження, адже вони відмовилися відразу тільки, як вона народилася, передає “Наше Місто”

Попри талант і певну медійсність в мережі, Наталка дуже скормна. Наразі дівчина знаходиться за кордоном і ділиться в мережі новими світлинами зі своїми роботами.

«Сьогодні хочу поговорити про захоплююче поєднання кольорів – синього та жовтого. Ці два відтінки не лише створюють дивовижний контраст, а й символізують гармонію та рівновагу. Синій приносить спокій та впевненість, тоді як жовтий додає яскравість та енергію. Які емоції викликають у вас ці кольори?» – пише майстриня.

“Вітер змін. Ця картина уособлює шлях, пройдений мною, який кардинально змінив моє ставлення до волі. Свобода – ось справжнє життя. Ніколи не бійтеся відмовлятися та говорити “ні”, адже саме в цьому полягає справжня сила та автономія. Дозвольте вітру вести вас новими стежками, розкриваючи перед вами світ невідомих можливостей. Наважтеся бути собою і даруйте світу свою унікальність, адже кожен із нас – художник свого власного життя, а полотном для нашого творіння є свобода!”, – каже майстриня

“Моє життя – це цілий всесвіт, в якому існує окремий епізод цього дня.”, – каже дівчина

Ділимось соцмережами Наталки, де можна побачити ще більше її робіт

https://www.facebook.com/nataliya.nikolenko.9

https://instagram.com/nataliya541

Слідкуйте за подіями в наших групах