Маріо Біонді виступить на Leopolis Jazz Fest 2018

  • Категорія:
  • Новини
Італійський соул-вокаліст Маріо Біонді вперше виступить в Україні 30 червня на фестивалі Leopolis Jazz Fest 2018.

Маріо, чий голос нагадує знаменитого Баррі Уайта, продовжує традиції зірок “філадельфійського соул” 70-х років і є одним із найяскравіших представників цього жанру в Європі.

Маріо Біонді уродженець Сицилії, як і багато хто з його кумирів, співати почав у церковному хорі. Свою професійну музичну кар’єру почав у кінці 80-х років, але перший альбом видав лише в 2006 році. Відтоді музикант записав і випустив ще 6 успішних дисків.

У Львові Біонді представить програму, що складається з уже відомих пісень і музики з нового альбому Brasil, реліз якого в Європі відбувся у кінці березня 2018 року.

У новій роботі Маріо допомагали бразильські музиканти, зокрема, знаменитий композитор, співак і піаніст Іван Лінс, а також вже знайомий українським любителям джазу німецький трубач Тілль Брьоннер.

Нагадаємо, Leopolis Jazz Fest (Alfa Jazz Fest до 2017 року) – міжнародний джазовий фестиваль, який щорічно проходить в Україні в останні вихідні червня.

Перший фестиваль відбувся в 2011 році. Щорічно фестиваль відвідує понад 100 тисяч гостей з України та іноземних країн. У 2016 році видання The Guardian визнало Alfa Jazz Fest  одним із найкращих джазових фестивалів Європи.

Слідкуйте за подіями в наших групах