Мер Дніпра Філатов і президентка TAPS Керролл обговорили посилення роботи єдиного українського офісу організації, яка надає підтримку родинам загиблих воїнів з усієї України.

  • Категорія:
  • Новини

Мер Дніпра Борис Філатов провів зустріч із президенткою і засновницею міжнародної організації “TAPS”, яка забезпечує підтримку сім’ям загиблих воїнів – Бонні Керролл. Пані Керролл має значний досвід як військова і державна діячка в США, працювала з президентами Рональдом Рейганом і Джорджем Бушем-старшим, і була нагороджена Президентською медаллю Свободи за часів Барака Обами. Візит Бонні Керролл до Дніпра вважається значущим, оскільки організація “TAPS”, яка працює у місті протягом п’яти років, вже надала допомогу численним сім’ям в переживанні втрати, а після початку повномасштабного вторгнення Росії розширила свою діяльність, працюючи над підтримкою України та підсиленням світового уваги до війни в країні.
Борис Філатов висловив подяку Бонні Керролл і підкреслив її значущість у спільній роботі. Він наголосив, що вона стала частиною великої родини Дніпра, яка щира та активно працює над допомогою та підтримкою тим, хто її потребує.


Наразі “TAPS Ukraine” за допомогою партнерів і донорів з США придбала будівлю, де створила Центр стійкості та незламності, що надає цілодобову підтримку сім’ям загиблих. Цей центр єдиний в Україні та є символом надії та обіцянки підтримки України у боротьбі.


Крім цього, у Дніпрі запустили проєкт “TAPS dental”, який передбачає двосторонню співпрацю і використання пересувної стоматологічної клініки на базі реанімобілю. За допомогою цього проєкту американські стоматологи-волонтери та фахівці з Дніпра вирушили на передову, щоб надати необхідну стоматологічну допомогу воїнам.

Слідкуйте за подіями в наших групах