"Ми - Українці, а підлі ЗМІ нехай удавляться своєю брехнею!" - тренерка дніпровських спорсменів Афиша Днепра

“Ми – Українці, а підлі ЗМІ нехай удавляться своєю брехнею!” – тренерка дніпровських спорсменів

  • Категорія:
  • Новини

Українські фігуристи з Дніпра Софія Голіченко та Артемій Даренський, виступали у парному катанні на Олімпійських іграх – 2022 у Пекіні. Тренерка пари Лілія Батутіна подякувала вболівальникам за падтримку.

“Дуже дякую усім вболівальникам за підтримку, ми намагалися як могли ,гідно приставити нашу країну ! Ми Укриїнці і повинні бути разом! Підтримувати один одного , а тим більше наших спортсменів ! Їм дуже не легко зараз тут на ОЛІ , постійні провокації від ,,сми,, запевняю вас усі наши спортсмени поважають нашу країну ,розмовляють українською ! І це тільки їх особистий вибір ! Слава Україні ! Вболіваємо за наших дітей ,та підтримуємо їх разом !!!! ( а підлі ЗМІ нехай удавляться своєю брехнею”, – зазначила тренерка.

У п’ятницю, 4 лютого, спортивна пара показала свою коротку програму з результатом 53.65 бала, опинившись на 9 місці.

Довідка: Софія Голіченко народилася у 2004 році у м.Київ. Майстер спорту, чемпіонка України (2021) та дворазовий призер чемпіонату України (2018, 2020) у парному фігурному катанні. Учасниця чемпіонату Європи.

Артемій Даренський народився 2001 року в м.Дніпро. Майстер спорту, бронзовий призер ІІІ зимових юнацьких Олімпійських ігор 2020 року у командних змаганнях, триразовий чемпіон України у парному катанні (2017/2018; 2018/2019; 2021/2022).

Слідкуйте за подіями в наших групах