«Miss Iris»- українська поп – співачка. Афиша Днепра

«Miss Iris»- українська поп – співачка.

  • Категорія:
  • Новини

«Miss Iris»- українська поп – співачка. Біографічний шлях « Miss Iris».

 Домаскіна Ірина Олександрівна,  вона же українська співачка «Miss Iris» ( 18.10.1980р.)

Народилась і проживала в м. Дніпро до 2002 року. З 2003 по 2008 рр. проживала і працювала в м. Берегово Закарпатської області.

Батько математик, займався будівництвом.

Мати аккомпоніатор , музикант, заслужений педагог України  по фортепіано.

Дідусь генерал – майор гвардії, чим співачка дуже пишається. Вважає свою дисципліну, прагнення і  вимогливість до себе успадкувала від дідуся.

В шлюбі з 2004 року, має доньку.

«Miss Iris»- українська поп – співачка. Афиша Днепра

Закінчила школу в 1998 році. Ще в начальних класах була солісткою шкільного хору і вже тоді не уявляла , що в майбутньому життя буде пов’язано з музикою, так як всією душею хотіла танцювати , що в подальшому і стало професією співачки. В школі вчилася добре, але порушувала дисципліну і відвідуваність, живучи лише заняттями з хореографії  і мріями про власну студію.

Закінчила Рівненський гуманітарний Педагогічний Університет ім.Л.Українки. Художньо-педагогічний факультет, кафедру бальної хореографії . Спеціаліст , педагог, суддя 2- ї категорії зі спортивних бальних танців.

З 2002 по 2008 рр. президент хореографічного спорту України в Закарпатській області. Удостоєна нагороди від мерії м. Берегово за внесок в розвиток Закарпатського краю « Людина року 2014 р».

Вихованці «Miss Iris» кандидати в майстри зі спортивних бальних танців, багаторазові лауреати, призери та переможці Всеукраїнських та міжнародних турнірів в Словаччині, Угорщині, Голландії.

Так само, вихованки співачки є власницями Всеукраїнських та міжнародних корон на конкурсах краси і таланту в Чехії, Польщі, Казахстані, Турції , Єгипті.

«Miss Iris»- українська поп – співачка. Афиша Днепра

Сама ж  « Miss Iris» володіє титулами конкурсів краси:

« Місіс Дніпропетровськ 2015»

«Mrs.Talent Top of the World 2015» ( Turkey)

«2-runner up Mother of the World 2016» ( Turkey)

«Mrs. World Beauty 2016» ( Astana)

З 2008 року повернувшись до рідного міста , заснувала хореографічну студію « Реверанс» , при гімназії №33, в якій пропрацювала до 2018 р.

Володарка премії « Золотий ананас « 2018р  в номінації « Перша леді». Премія « Золотий ананас « 2019р. в номінації» Музичний прорив року»

Автор і ведуча лекції в Греції ( Афіни) « Мистецтво бути леді».

У музику прийшла на початку 2018 року  і вже встигла завоювати серця слухачів. Отримуючи нові знання і колосальний досвід від роботи з педагогами, в студіях звукозапису , працюючи перед камерами, перед публікою. Співачка « Miss Iris « знайшла своє покликання за серцем.

І в 2018 році  випускає свою першу авторську роботу «Кохаю»(2018р).

Пісня « Кохаю» стала початком успішної кар’єри співачки.

В звичайний час від сцени, репетицій та ін.. «Miss Iris» дуже полюбляє готувати, вишивати хрестиком, бісером. Дуже обожнює читати художню літературу, виписувати цитати  і міркувати про прочитане.

Українська співачка « Miss Iris» творець української музики і музики майбутнього.

 

 

 

 

 

Слідкуйте за подіями в наших групах