Любимчик: днепровский кот Степан стал Instagram звездой (Фото). Афиша Днепра

Любимчик: днепровский кот стал Instagram звездой (Фото)

  • Категорія:
  • Новини

Коты в музеях – это типичная европейская практика. Но в Днепре на телеканале Днепр ТВ есть пушистый сотрудник! Котик по имени Печенька или Кукис стал сотрудником канала на День города в этом году. Он даже представлен на сайте в разделе сотрудники как талисман телеканала.

“Моє ім’я Кукіс. Я справжній британець благородної крові. Живу у дружньому колективі ДніпроTV. І якщо Ви думаєте, що котяче життя складається лише з того, що вони їдять та сплять, то запевняю Вас, це зовсім не так. У мене є свої важливі робочі обов’язки. Слідкую за тим, як утворюються новини та що випускається в ефір, а також відповідаю за те, аби журналісти не перевтомлювались. Коли бачу, що хтось занадто закопався у роботі, то я приходжу до них, граю та трохи відволікаю. Колеги називають мене символом каналу. Я маю свою сторінку в інстаграмі та велику кількість прихильників серед відвідувачів та гостів ДніпроTV”, – сказано на сайте.

Красавчик Кукис ведет свою страничку в инстаграм где рассказывает про рабочие будни на телеканале – он частый гость на монтаже и не отказывает себе в удовольствие спать на всех поверхностях и диванах.

Слідкуйте за подіями в наших групах