Незабутні мандри містом та вікенд з родиною: Музей історії Дніпра запустив унікальний проєкт

  • Категорія:
  • Новини

Музей історії Дніпра запустив новий проєкт «Мандруй Дніпром. Офіційні міські туристичні маршрути». Неймовірні, яскраві та насичені екскурсії містом будь-кого закохають у Дніпро, його історію та сучасність. Крім того, у Музеї можна весело та пізнавально провести вихідні з родиною чи компанією друзів, повідомляє «Наше місто».

Незабутні мандри містом

Проєкт «Мандруй Дніпром. Офіційні міські туристичні маршрути» включає 6 різних маршрутів, які з різних ракурсів презентують історію нашого міста:

  • «Шляхами дніпровських лоцманів»,
  • «Серце Дніпра»,
  • «Дніпро запрошує»,
  • «Перлина Дніпра»,
  • «Міський меридіан»,
  • гранд-екскурсія «Обличчя старого міста».

Всі маршрути розроблені музейними науковими співробітниками з урахуванням попиту різної аудиторії: від туристів, які бажають познайомитися і відчути місто, до дніпрян, які хочуть дізнатися більше з історії міста, поповнити власний багаж знань з історії, відчути свою причетність, ідентичність, відповідальність.

Всі маршрути розміщені на сайті Музею історії Дніпра https://midnipro.museum/mandruj-dniprom/

«Музей історії Дніпра поєднує в собі музейні експонати і сучасні інформаційні технології. Тобто це місце буде цікавим не тільки для поціновувачів справжньої музейної справи, а й будь-якому містянину чи гостю міста. Тому ми і створюємо такі проекти. В Музеї є цікавинки як для дітей, так і для дорослих. Кожен після відвідування Музею чи екскурсії отримає справжнє задоволення», – розповів Євген Хорошилов, начальник управління культури департаменту гумполітики.

Сімейний вікенд

Кожної суботи та неділі Музей історії Дніпра пропонує унікальну програму для різної вікової категорії: квест-екскурсії, майстер-класи, воркшопи, інтерактивні лекції тощо.

Цей комплекс музейних заходів розрахований на відвідування музею всією родиною чи компанією друзів.

За анонсами кожного сімейного вікенду у Музеї історії Дніпра можна слідкувати у соціальних мережах музею:

Деталі за номером телефону: 095 394 00 09.

Слідкуйте за подіями в наших групах