Новорічні локації у Дніпрі: 8 місць, де зробити стильні фото для Instagram (відео)

  • Категорія:
  • Новини

Різдво та Новий рік – свята, які навіть у найскладніші часи займають особливі місця в серцях багатьох людей. Напередодні свят вулиці Дніпра прикрашають яскравими декораціями та новорічними ялинками. Це все створює чарівну казкову атмосферу. «Наше місто» зібрало добірку локацій, на яких можна зробити яскраві новорічні фото.

Вулиці Дніпра вже готові до Нового 2024 року. Для мешканців та гостей постаралася не лише міська влада, а й підприємці. Вони розвішали тисячі гірлянд, підготували святкові вітрини, прикрасили ялинки та встановили цікаві фігурки поряд зі своїми закладами, де так і хочеться сфотографуватися.

Кельнський бульвар

Вперше вогні новорічної ялинки тут засяяли 10 грудня. Дорослі та малі із задоволенням фотографуються на фоні цього головного новорічного символу.

GIANNIVINO

Цього року ресторан GIANNIVINO традиційно запалив новорічні вогні і створив справжню казку. Будівлю видно здалеку через велику кількість гірлянд.

Адреса: проспект Дмитра Яворницького, 30

Lila Cake

Затишне кафе у серці Дніпра створило справжню різдвяну казку на своєму фасаді. У закладі підготували до святкового сезону багато цікавого: тематичні коктейлі, різдвяний штолен, та, звичайно ж, неймовірну фотозону.

Адреса: проспект Дмитра Яворницького, 67

Парк Шевченка

На площі Шевченка, створили святкову локацію у біло-срібних кольорах. Серед штучних гілок та ялинкових іграшок розташували підвісну лаву, на яку можна присісти.

Big Mama

Ресторан-піцерія Big Mama також запалив тисячі вогників і прикрасив будівлю пухнастими гілками. Тут можна випити гарячі напої і зробити новорічні фото.

Адреса: вулиця Яворницького, 6

Давай на Ти

Ресторан «Давай на ти» вражає своїми святковими вітринами з ведмедиками. На них точно варто подивитися дорослим і дітям.

Адреса: вулиця Чернишевського, 29

Base

Затишний заклад з неймовірним колоритом, фасад якого прикрасили об’ємною червоною машиною з подарунками, декоративними гілками ялинки та різдвяними прикрасами.

Адрес: вулиця Короленка, 2Д

Тож підіймате собі настрій напередодні Нового року. Робіть святкові фотосесії та діліться з нами новими новорічними локаціями.

Слідкуйте за подіями в наших групах